Βίντεο - σοκ: Καρχαρίας παρέσυρε τουρίστρια ενώ τον τάιζε! (video)

Ανατριχιαστικό!

Βίντεο - σοκ: Καρχαρίας παρέσυρε τουρίστρια ενώ τον τάιζε! (video)

Το χέρι της κινδύνεψε να χάσει μια 34χρονη τουρίστρια στην Αυστραλία, όταν επιχείρησε να ταϊσει έναν καρχαρία.

Στιγμές τρόμου έζησε για μερικά δευτερόλεπτα μια τουρίστρια στην Αυστραλία όταν επιχείρησε να ταΐσει έναν καρχαρία. Διαβάστε παρακάτω...

Η 34χρονη Μελίσα Μπρούνινγκ από το Περθ που έκανε διακοπές στον κόλπο Νταγκόνγκ στη δυτική Αυστραλία ήθελε να δώσει με το χέρι της ένα ψάρι σε έναν καρχαρία-νοσοκόμα (Tawney Nurse shark).

Αυτό που δεν είχε υπολογίσει η Μπρούνινγκ - καθώς το συγκεκριμένο είδος θεωρείται σχετικά ήρεμο - ήταν ότι ο καρχαρίας αυτός υπακούοντας στα ένστικτά του μπορεί να μην υπολογίσει σωστά την απόσταση ανάμεσα στο ψάρι και το χέρι της.

Αποτέλεσμα ήταν ο καρχαρίας να αρπάξει το δάχτυλο της 34χρονης και να την παρασύρει μέσα στο νερό.

Ευτυχώς για την ίδια η «βουτιά» της κράτησε για ελάχιστα δευτερόλεπτα καθώς ο καρχαρίας άφησε σχεδόν αμέσως το δάχτυλό της.

Παρόλα αυτά η τρομάρα για την Μπρούνινγκ ήταν τεράστια και χρειάστηκε να δουν οι ειδικοί το δάχτυλό της για να την καθησυχάσουν ότι ήταν στη θέση του.

«Εγώ είχα πιστέψει ότι μου το έκοψε γιατί ένιωσα τα δόντια του να φτάνουν μέχρι το κόκαλο μου» δήλωσε η ίδια.

Η 34χρονης, πάντως, υποβλήθηκε σε επέμβαση καθώς το δάχτυλό της είχε μολυνθεί από το δάγκωμα και οι γιατροί έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να ακολουθήσει χειρουργικός καθαρισμός.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο: