Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Απίστευτο βίντεο με τον Ψαραντώνη και τη "super γιαγιά"!

Τρελό γέλιο με τον Ψαραντώνη και τη γιαγιά!

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Απίστευτο βίντεο με τον Ψαραντώνη και τη

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης επιστρέφει και μας κάνει να γελάσουμε ξανά! Άλλο ένα απολαυστικό βίντεο από τους διοργανωτές του, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή του Ψαραντώνη!

Γυρισμένο σε πανέμορφα τοπία της νότιας Κρήτης και της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, αναδεικνύει την Κρητική φιλοξενία μέσα από ξεκαρδιστικές ατάκες και ανατρεπτικές σκηνές. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Όλγα Πηλιάκη: Τα δίμετρα πόδια και η αγκαλιά με την κόρη της που μας ξετρέλαναν!

Στις σκηνές του νέου αυτού διαφημιστικού σποτ, πρωταγωνιστούν ένας Γερμανός τουρίστας, θαυμαστής της Κρητικής φύσης, ό γνωστός Ψαραντώνης, η σούπερ γιαγιά από το προηγούμενο σποτ και μια σειρά από απλούς καθημερινούς ανθρώπους που εθελοντικά συμμετέχουν για να βοηθήσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο νησί της Κρήτης κι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα.

Μέσα από μια ευφάνταστη πλοκή όπου Κρητικοί ντελικανήδες «σώζουν» και φιλοξενούν τον Γερμανό τουρίστα, στήνοντας ένα όμορφο Κρητικό παρεάκι που δείχνει την κουλτούρα , την γαστρονομία και τη μουσική κληρονομιά της Κρήτης. Προσκαλώντας αθλητές από όλο τον κόσμο να πάρουν μέρος στην ομορφότερη γιορτή αθλητισμού, πολιτισμού και εθελοντισμού.

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη «μπίζνα» Χρηστίδου - Μαραντίνη! Οι προκλητικές διακοπές και το σκάνδαλο άνευ προηγουμένου!

Στο σενάριο το αναπάντεχο ενδεχόμενο να παντρευτεί ο Γερμανός τουρίστας θέλοντας και μη, αλλάζει την πλοκή καθώς δημιουργείται παρεξήγηση ανάμεσα στο ποια είναι τελικά η νύφη: η πανέμορφη Λενιώ ή το Κατερινιώ που εμφανίζεται άξαφνα.

Όλα αυτά μέσα από απίστευτους διαλόγους και πανέμορφες εικόνες από τοπία που μαγεύουν τον θεατή αλλά και δημιουργούν μια σπαρταριστή ατμόσφαιρα.

Ο ημιμαραθώνιος Κρήτης θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου και αναμένεται να προσελκύσει πάλι χιλιάδες αθλητές που πραγματικά απολαμβάνουν την όμορφη διαδρομή μέσα από ελιές, αμπέλια και γραφικά χωριά αλλά και συμμετέχουν στο πρωτότυπο γλέντι που στήνεται αμέσως μετά την απονομή προσφέροντας εντελώς δωρεάν γεύσεις της Κρητικής κουζίνας και της Κρητικής μουσικής και του χορού.

Δείτε ακόμη: Γενέθλια για την Όλγα Φαρμάκη! Πως της ευχήθηκαν οι πρώην Survivors; (Βίντεο)

Αν θέλεις κι εσύ να τρέξεις στη φιλόξενη Κρήτη, δήλωσε συμμετοχή στο www.cretehalfmarathon.com.

Πηγή: athensmagazine.gr