Συλλεκτικό βίντεο: Τα 5 πανάκριβα δαχτυλίδια από τους αρραβώνες της Τζένιφερ Λόπεζ!

Η τιμή τους προκαλεί ίλιγγο

Συλλεκτικό βίντεο: Τα 5 πανάκριβα δαχτυλίδια από τους αρραβώνες της Τζένιφερ Λόπεζ!

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει αρραβωνιαστεί πέντε φορές στη ζωή της και τα δαχτυλίδια που της χάρισαν οι σύντροφοί της ήταν εντυπωσιακά. Δείτε το συλλεκτικό βίντεο.

Κάποιοι κερδίσουν μυθικά ποσά στον τζόγο, ενώ κάποιοι άλλοι περιμένουν να τους χαμογελάσει η τύχη. Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει φορέσει δαχτυλίδια εκατομμυρίων δολαρίων από τους αρραβώνες της. Διαβάστε παρακάτω...

Πριν λίγο καιρό η Αμερικανίδα σούπερ σταρ αρραβωνιάστηκε τον Άλεξ Ροντρίγκεζ. Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που αρραβωνιάζεται. Πρόκειται για έναν παλαίμαχο παίκτη του baseball. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ η τιμή του δαχτυλιδιού που της χάρισε είναι μεταξύ 1 και 5 εκατομμυρίων.

Στο παρελθόν η Λόπεζ παντρεύτηκε τρεις φορές, ενώ είχε αρραβωνιαστεί και τον Μπεν Άφλεκ.

Δείτε το βίντεο με τα 5 δαχτυλίδια των αρραβώνων της.

Γάμος βόμβα στην showbiz! Η πρόταση υπερπαραγωγή με το πανάκριβο μονόπετρο!

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz αρραβωνιάστηκε και η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να μην πει το ναι, αφού η πρόταση γάμου έγινε με ένα μονόπετρο υπερπαραγωγή!

Μάλιστα, η 49χρονη τραγουδίστρια μας έδειξε μέσω Instagram καρέ-καρέ, πώς ο Άλεξ Ροντρίγκεζ της έκανε την πρόταση γάμου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι αχώριστοι από τον Φεβρουάριο του 2017 που άρχισαν να βγαίνουν, ενώ η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ , που κατά την διάρκεια των διακοπών τους στις Μπαχάμες πήραν την μεγάλη απόφαση! Διαβάστε παρακάτω...