Σοκαριστικό βίντεο: Κροκόδειλος άρπαξε σκύλο από την όχθη του ποταμού!

Είναι ανατριχιαστικό!

Σοκαριστικό βίντεο: Κροκόδειλος άρπαξε σκύλο από την όχθη του ποταμού!

Βίντεο-σοκ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με έναν κροκόδειλο να αρπάζει και να κατασπαράζει έναν σκύλο!

Οι μαθητές του Κέιπ Γιορκ στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας έτυχε να είναι αυτόπτες μάρτυρες μιας αποτρόπαιας εικόνας στην εκπαιδευτική εκδρομή που είχαν πάει με υπεύθυνους καθηγητές στο πλησιέστερο ποτάμι. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είδαν μπροστά στα μάτια τους έναν κροκόδειλο να βγαίνει από το νερό, να πλησιάζει έναν σκύλο που έπαιζε αμέριμνος στην όχθη με ένα άλλο σκυλάκι, να τον αρπάζει και τον παίρνει μαζί του κάτω από το νερό. Ένας δάσκαλος κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό.

Τα παιδιά παρακολουθούσαν σοκαρισμένα, ενώ στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά τους. Μετά από λίγα λεπτά,ο σκύλος καταφέρνει και ξεφεύγει. Σύμφωνα με τη Daily Mail, μετά από λίγο κατάφερε να βγει από το νερό.

Το βίντεο προσέλκυσε εκατοντάδες σχόλια στο Facebook, με πολλούς να επικρίνουν το πρόσωπο που κινηματογραφεί, επειδή δεν προειδοποίησε το σκυλί να απομακρυνθεί από το σημείο.

O σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και αποδεικνύεται στο ακόλουθο θέμα:

Γλυκό στιγμιότυπο: Σκύλος παρακολουθεί θρίλερ και ειδοποιεί τους πρωταγωνιστές για τον κίνδυνο που καραδοκεί! (video)

Το βίντεο της ντροπής! Μάνα παίζει με το κινητό, ξεχνάει στην πισίνα το μωρό που πνίγεται!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην παιδική πισίνα “Beibeilamu” στην πόλη Fuzhou της Κίνας, στις 31 Ιουλίου του 2018. Η νεαρή μητέρα πήγε για κολύμπι την 12 μηνών κόρη της, Xiao Ai, στα πρώτα γενέθλιά της.

Η μητέρα σε μια στιγμή απορροφήθηκε από το κινητό της και δεν πρόσεξε για δύο λεπτά το κοριτσάκι, το οποίο αναποδογύρισε με το σωσίβιο και προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγει από το νερό.

Το μωρό μεταφέρθηκε στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση και ευτυχώς επανήλθε μετά από καρδιοπνευμονική ανάνηψη.