Απίστευτο: Άντρας μαχαίρωσε ιερέα την ώρα της λειτουργίας (βίντεο)

Η κάμερα τράβηξε το περιστατικό!

Απίστευτο: Άντρας μαχαίρωσε ιερέα την ώρα της λειτουργίας (βίντεο)

Την στιγμή που ένας άντρας εισβάλει σε ναό και μαχαιρώνει τον ιερέα στη μέση της λειτουργίας, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του κτηρίου προκαλώντας σοκ.

Ο 77χρονος ιερέας τραυματίστηκε ελαφρώς ελαφρά από την επίθεση του άντρα που έγινε στον Άγιο Ιωσήφ. Διαβάστε παρακάτω...

Στο βίντεο φαίνεται ένας άντρας που φορά καπέλο του μπέιζμπολ να πλησιάζει με γοργά βήματα τον ιερέα.
Αυτός αντιλαμβάνεται πως οι προθέσεις του άντρα είναι κακές και προσπαθεί να ξεφύγει.

Ο άντρας όμως τον προλαβαίνει, τον ρίχνει κάτω και τον τραυματίζει, ευτυχώς όχι σοβαρά. Κατόπιν επενέβησαν οι άντρες της ασφάλειας του ναού και συνέλαβαν τον δράστη.

Δείτε το περιστατικό που συνέβη στο Μόντρεαλ

Δείτε ακόμη ένα άγριο βίντεο από τις ΗΠΑ εδώ:

Απίστευτο βίντεο: Γυναίκες παίζουν ξύλο φορώντας μπικίνι στις ΗΠΑ!

Σοκαριστικό βίντεο: Κροκόδειλος άρπαξε σκύλο από την όχθη του ποταμού!

Βίντεο-σοκ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με έναν κροκόδειλο να αρπάζει και να κατασπαράζει έναν σκύλο!

Οι μαθητές του Κέιπ Γιορκ στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας έτυχε να είναι αυτόπτες μάρτυρες μιας αποτρόπαιας εικόνας στην εκπαιδευτική εκδρομή που είχαν πάει με υπεύθυνους καθηγητές στο πλησιέστερο ποτάμι.

Συγκεκριμένα είδαν μπροστά στα μάτια τους έναν κροκόδειλο να βγαίνει από το νερό, να πλησιάζει έναν σκύλο που έπαιζε αμέριμνος στην όχθη με ένα άλλο σκυλάκι, να τον αρπάζει και τον παίρνει μαζί του κάτω από το νερό. Ένας δάσκαλος κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό.

Τα παιδιά παρακολουθούσαν σοκαρισμένα, ενώ στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά τους. Μετά από λίγα λεπτά,ο σκύλος καταφέρνει και ξεφεύγει. Σύμφωνα με τη Daily Mail, μετά από λίγο κατάφερε να βγει από το νερό.

Το βίντεο προσέλκυσε εκατοντάδες σχόλια στο Facebook, με πολλούς να επικρίνουν το πρόσωπο που κινηματογραφεί, επειδή δεν προειδοποίησε το σκυλί να απομακρυνθεί από το σημείο.

Για περισσότερα θέματα-βίντεο κάντε κλικ

TAGS