Συγκλονιστικό βίντεο: Η προσπάθεια της ΕΛΑΣ να οδηγήσει ένα 11χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο!

Απίστευτο!

Συγκλονιστικό βίντεο: Η προσπάθεια της ΕΛΑΣ να οδηγήσει ένα 11χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο!

Συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα, με περιπολικό της ΕΛΑΣ να οδηγεί ένα 11χρονο παιδί στο νοσοκομείο.

Ένα 11χρονο αγόρι από το Αιγάλεω, παρουσίασε υψηλό πυρετό που του προκάλεσε σπασμούς και πρόβλημα στην αναπνοή, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το βάλουν σε ένα ταξί και να κατευθυνθούν προς το νοσοκομείο Παίδων. Διαβάστε παρακάτω...

Η κίνηση στους δρόμους ήταν τέτοια που ζήτησαν την βοήθεια της αστυνομίας, που με δύο μηχανές και ένα περιπολικό τους περίμενε σε συμβολή της Ιεράς Οδού για να τους ανοίξει το δρόμο.

Οι εικόνες από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ, πραγματικά κόβουν την ανάσα...

Βίντεο - γροθιά στο στομάχι! Η στιγμή που αθλήτρια της ενόργανης σπάει και τα δύο της πόδια σε αγώνα!

Έναν σοκαριστικό τραυματισμό αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής κατέγραψε η κάμερα σε βίντεο - γροθιά στο στομάχι!

Η Αμερικανίδα αθλήτρια Σαμάνθα Σέριο έκανε έναν λάθος υπολογισμό κατά την προσγείωσή της στις ασκήσεις εδάφους και έσπασε και τα δυο της πόδια.

H Σέριο συμμετείχε με το πανεπιστήμιο του Όμπορν σε διοργάνωση γυμναστικής που διεξήχθη στο Μπάτον Ρουζ της Λουιζιάνα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματός της, η Αμερικανίδα αθλήτρια της ενόργανης δεν υπολόγισε σωστά την προσγείωσή της, με αποτέλεσμα να σπάσει και τα δυο της πόδια και να υποστεί εξάρθρωση και στα δυο της γόνατα έπειτα από διπλή εναέρια περιστροφή...

Ο σοκαριστικός τραυματισμός ανάγκασε την Σέριο να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα της, όπως ανακοίνωσε και η ίδια μετά από λίγη ώρα.

Πάνω από 1 εκατομμύριο είδαν live την πρώτη γέννα που προβλήθηκε στο Youtube!

Πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι είδαν live την πρώτη γέννα που προβλήθηκε ποτέ στο Youtube!

Η εμπειρία συγκλονιστική!

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν για πρώτη φορά μια μητέρα που αποφάσισε να δημοσιεύσει τη γέννα του μωρού της στο YouTube, στο δημοφιλέστερο κανάλι υγείας και φυσικής κατάστασης.

Η Σάρα Στίβενσον, η οποία είναι περισσότερο γνωστή ως «Η ημέρα της Σάρα», μοιράστηκε στις 29 Μαρτίου την προετοιμασία του τοκετού, τις διαστολές και την τελική γέννα του γιου της Φοξ Όσιαν Τισλ. Η πλειοψηφία των συνδρομητών ανέφεραν ότι το βίντεο «τους έκανε να κλάψουν σαν μωρά».

Δείτε το βίντεο