Συγκλονίζει ο 6χρονος τυφλός πιτσιρικάς που έμαθε να παίζει πιάνο μόνος του! (βίντεο)

Αυτό θα πει δύναμη ψυχής!

Συγκλονίζει ο 6χρονος τυφλός πιτσιρικάς που έμαθε να παίζει πιάνο μόνος του! (βίντεο)

Πώς να μην σε ακουμπήσει συναισθηματικά όταν βλέπεις τον 6χρονο τυφλό πιτσιρικά να παίζει πιάνο;

Ο μικρούλης είναι αυτοδίδακτος! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Άβετ Ρέι γεννήθηκε με ινοπλασία οπτικού νεύρου στο Οχάιο των ΗΠΑ. Από το ένα μάτι δεν βλέπει καθόλου, ενώ από το άλλο ελάχιστα. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πατάει τα πλήκτρα του πιάνου από τότε που ήταν μόλις 11 μηνών. Πλέον, στην ηλικία των έξι, γίνεται viral με τα καταπληκτικά σόλο του.

Η μητέρα του τον βιντεοσκοπεί όταν απολαμβάνει το πάτημα των πλήκτρων, αλλά και όταν ερμηνεύει αγαπημένα του τραγούδια. Οι συγκινητικές στιγμές που δίνουν σε όλους όσους τις βλέπουν ένα σημαντικό μήνυμα για τη ζωή, ανεβαίνουν στο Youtube. Από αυτά βίντεο μαθαίνουμε ότι τα αγαπημένα συγκροτήματα του Άβετ είναι οι Queens και οι Turtles.

H μητέρα του αγοριού, Σάρα Μουρ, δηλώνει ότι το ταλέντο του γιου της συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα άτομα με προβλήματα όρασης. «Η μουσική είναι στο σώμα του», συμπληρώνει.


Το παιδί θαύμα έχει εμφανιστεί και σε συναυλίες με εκατοντάδες άτομα από κάτω να ζητωκραυγάζουν. Το μέλλον του είναι στα πόδια του.

Ακόμη ένα απίστευτο βίντεο, όπου πάνω από 1 εκατομμύριο άτομα είδαν live την πρώτη γέννα που προβλήθηκε στο Youtube!

Συγκλονιστικό βίντεο: Η προσπάθεια της ΕΛΑΣ να οδηγήσει ένα 11χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο!

Συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα, με περιπολικό της ΕΛΑΣ να οδηγεί ένα 11χρονο παιδί στο νοσοκομείο.

Ένα 11χρονο αγόρι από το Αιγάλεω, παρουσίασε υψηλό πυρετό που του προκάλεσε σπασμούς και πρόβλημα στην αναπνοή, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το βάλουν σε ένα ταξί και να κατευθυνθούν προς το νοσοκομείο Παίδων.

Η κίνηση στους δρόμους ήταν τέτοια που ζήτησαν την βοήθεια της αστυνομίας, που με δύο μηχανές και ένα περιπολικό τους περίμενε σε συμβολή της Ιεράς Οδού για να τους ανοίξει το δρόμο.

Οι εικόνες από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ, πραγματικά κόβουν την ανάσα...

Βίντεο - γροθιά στο στομάχι! Η στιγμή που αθλήτρια