Ποδοπατήθηκαν σε κυλιόμενη σκάλα στο μετρό! (Βίντεο)

Το βίντεο σοκάρει!

Ποδοπατήθηκαν σε κυλιόμενη σκάλα στο μετρό! (Βίντεο)

Σοκ προκαλεί το βίντεο από έναν σιδηροδρομικό σταθμό στο Μεξικό όπου δείχνει επιβάτες να ποδοπατιούνται στην κυλιόμενη σκάλα.

Οπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο, οι επιβάτες του σταθμού ποδοπατήθηκαν όχι λόγω τεχνικού προβλήματος στην κυλιόμενη σκάλα, αλλά επειδή υπήρχε πολυκοσμία εκείνη την ώρα στον σταθμό -σε σημείο που οι επιβάτες να μην χωράνε να περάσουν.

Συνολικά 4 άτομα τραυματίστηκαν καθώς παρασύρθηκαν από άλλους στην κυλιόμενη σκάλα με αποτέλεσμα να λάβουν μετά τις πρώτες βοήθειες, όταν οι συμπολίτες τους κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν από την «σκάλα του τρόμου».

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες του σταθμού δεν ποδοπατήθηκαν λόγω τεχνικού προβλήματος στην κυλιόμενη σκάλα, αλλά επειδή υπήρχε πολυκοσμία

Στο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται οι φοβισμένοι πολίτες να τα χάνουν όταν καταλαβαίνουν πως δεν μπορούν να βγουν από την κυλιόμενη σκάλα.

Οι πιο τολμηροί μάλιστα δεν δίστασαν να πηδήξουν από την κυλιόμενη σκάλα, ώστε να περάσουν στην απέναντι, ενώ άλλοι ανέλαβαν να κάνουν χώρο, ώστε όσοι έπεσαν στις σκάλες, να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν.

Πάντως το μόνο που έκαναν οι αρμόδιοι του σταθμού ήταν να φωνάζουν από τα μεγάφωνα στους επιβάτες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις κυλιόμενες σκάλες.

Ανατριχιαστικό βίντεο: Χταπόδι κολλάει σαν βεντούζα στο πρόσωπο γυναίκας που προσπαθεί να το φάει ζωντανό!

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Χταπόδι κολλάει κυριολεκτικά σαν βεντούζα στο πρόσωπο γυναίκας που προσπαθεί να το φάει ζωντανό!

Το νεαρό κορίτσι έκανε ζωντανή σύνδεση στο κανάλι της στο youtube για να κερδίσει δημοσιότητα, αλλά κάτι πήγε πολύ στραβά!

Η νεαρή από την Κίνα ξεκίνησε τη ζωντανή σύνδεση λέγοντας πως θα φάει ζωντανό ένα χταπόδι αλλά εκείνο, θέλοντας να «πάρει την εκδίκησή του» κόλλησε στο πρόσωπο της κοπέλας τόσο δυνατά με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει σε κλάματα και να προσπαθεί να το ξεκολλήσει..

Μόλις κατάφερε να το ξεκολλήσει από το πρόσωπό της ανακάλυψε ότι έχει μια τεράστια πληγή! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το βίντεο της ντροπής! Μάνα παίζει με το κινητό, ξεχνάει στην πισίνα το μωρό που πνίγεται!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην παιδική πισίνα “Beibeilamu” στην πόλη Fuzhou της Κίνας, στις 31 Ιουλίου του 2018. Η νεαρή μητέρα πήγε για κολύμπι την 12 μηνών κόρη της, Xiao Ai, στα πρώτα γενέθλιά της.

Η μητέρα σε μια στιγμή απορροφήθηκε από το κινητό της και δεν πρόσεξε για δύο λεπτά το κοριτσάκι, το οποίο αναποδογύρισε με το σωσίβιο και προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγει από το νερό.

Το μωρό μεταφέρθηκε στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση και ευτυχώς επανήλθε μετά από καρδιοπνευμονική ανάνηψη.