Βίντεο που σοκάρουν από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ! Απίστευτες καταστροφές!

Ισοπεδώθηκαν τα πάντα!

Βίντεο που σοκάρουν από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ! Απίστευτες καταστροφές!

Βίντεο που σοκάρουν έχουν ανέβει στο διαδίκτυο από τη στιγμή του σεισμού των 6,1 Ρίχτερ, ο οποίος προκάλεσε απίστευτες καταστροφές!

Σπίτια, επιχειρήσεις, ακόμη και παραλίες έγιναν «θύματα» του σεισμού!

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ έπληξε την Κυριακή τον Παναμά, κοντά στα σύνορα με την Κόστα Ρίκα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (USGS), ο σεισμός έγινε σε βάθος 37 χιλιομέτρων, στο δυτικό τμήμα της χώρας. Η πόλη που ήταν η κοντινότερη στο επίκεντρο ήταν η Σάντα Κρους, περίπου 5 χιλιόμετρα από το επίκεντρο.

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας του σεισμού, σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία πολιτικής προστασίας ( SINAPROC). Δύο σπίτια κατέρρευσαν και άλλα δύο υπέστησαν ζημιές, κατά την ίδια πηγή.

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.

Βρέφος 8 μηνών παρασύρθηκε από φορτηγό και πέθανε ακαριαία! Η μητέρα του έστελνε μηνύματα με το κινητό....

Είναι τραγικό αλλά ένα βρέφος μόλις 8 μηνών παρασύρθηκε από φορτηγό και πέθανε ακαριαία! Η μητέρα του μάλιστα, εκείνη την ώρα έστελνε μηνύματα με το κινητό και δεν το είδε...

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Ταϊλάνδη όταν βγήκε με την περπατούρα του στο δρόμο και παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ η μητέρα του ήταν απασχολημένη!

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η περπατούρα βγαίνει στο δρόμο και ο οδηγός του φορτηγού, που δεν κινείται με μεγάλη ταχύτητα, προσπαθεί να αποφύγει το μικρό παιδί, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει.Η 32χρονη μητέρα του είπε στους αστυνομικούς ότι την ώρα που το βρέφος έβγαινε στο δρόμο εκείνη έκανε chat με την αδερφή της.


Όπως τους είπε δεν αντιλήφθηκε ποτέ πώς κατάφερε το βρέφος να ανοίξει την αυλόπορτα, η οποία, πάντως, δεν ήταν καλά κλεισμένη.

«Δεν ξέρω πόση ώρα κοιτούσα το τηλέφωνό μου για να στείλω μηνύματα στην αδερφή μου. Αλλά σοκαρίστηκα όταν είδα την περπατούρα να λείπει και την αυλόπορτα ανοιχτή» είπε στους αστυνομικούς.
Το μικρό αγόρι έχασε τη ζωή του ακαιριαία καθώς υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ασύλληπτη τραγωδία: Φρικτός θάνατος για 2χρονο αγοράκι!

Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο έπειτα από 10 μέρες έχασε τη μάχη για τη ζωή. Διαγνώστηκε με εγκαύματα στο 70% του σώματός του, μεταξύ των οποίων κάποια είναι τετάρτου βαθμού.

Το φρικτό δυστύχημα συνέβη όταν η μητέρα του μικρού Ivan Maletych ετοιμαζόταν να πλύνει ρούχα. Ζέστανε το νερό σε μία κατσαρόλα 40 λίτρων, την άφησε στο πάτωμα της κουζίνας και πήγε στο παντοπωλείο για να αγοράσει ψωμί, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Μόλις μπήκε στην κουζίνα, συνειδητοποίησε αμέσως τι συνέβη. Έβγαλε τα ρούχα του μικρού Ιβάν και τον έκανε μπάνιο με κρύο νερό.

«Ο Ivan έπαιζε στο σπίτι ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του παρακολουθούσε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση. Νομίζω ότι πήγε στην κουζίνα και κατά λάθος έπεσε μέσα στην κατσαρόλα με το βραστό νερό. Ο σύζυγός μου ήταν στην αυλή κοντά στο σπίτι. Άκουσε κραυγές και έτρεξε κατευθείαν στο γιο μας», είπε η μητέρα του 2χρονου.

«Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου για αυτό που συνέβη»,δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα.

Οι γιατροί από το νοσοκομείο Lviv Burn Center έδωσαν μάχη για να σώσουν τη ζωή του αγοριού, αλλά δεν τα κατάφεραν.