Βίντεο-αποκάλυψη: Τι μας συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;

Αν φοβάστε μην κάνετε κλικ!

Βίντεο-αποκάλυψη: Τι μας συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;

Έχετε αναρωτηθεί τι μας συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Αυτό το βίντεο θα σας τα αποκαλύψει όλα!

Η ζωή είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή κλείνει...

Σύμφωνα με το βίντεο, από τα πρώτα δευτερόλεπτα τα τελευταία αποθέματα οξυγόνου φεύγουν και ο εγκέφαλος αρχίζει να υπερλειτουργεί, καθώς οι νευρώνες χάνουν τη λειτουργία τους.

Έπειτα, σταματά η παραγωγή ορμονών και χρησιμοποιούνται τα τελευταία αποθέματα ενέργειας ATP (τριφωσφορικής αδενοσίνης).

Όταν και αυτή η ενέργεια χρησιμοποιηθεί πλήρως, οι μύες σε όλο το σώμα χαλαρώνουν.

Η καρδιά δεν έχει σταματήσει να παράγει αίμα και ειδικά οι άνθρωποι με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα γίνονται κάτωχροι. Δείτε και το βίντεο όπου ένας δημοσιογράφος παθαίνει ανακοπή on-air!

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο

Ανατριχιαστικό βίντεο: Χταπόδι κολλάει σαν βεντούζα στο πρόσωπο γυναίκας που προσπαθεί να το φάει ζωντανό!

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Χταπόδι κολλάει κυριολεκτικά σαν βεντούζα στο πρόσωπο γυναίκας που προσπαθεί να το φάει ζωντανό!

Το νεαρό κορίτσι έκανε ζωντανή σύνδεση στο κανάλι της στο youtube για να κερδίσει δημοσιότητα, αλλά κάτι πήγε πολύ στραβά!

Η νεαρή από την Κίνα ξεκίνησε τη ζωντανή σύνδεση λέγοντας πως θα φάει ζωντανό ένα χταπόδι αλλά εκείνο, θέλοντας να «πάρει την εκδίκησή του» κόλλησε στο πρόσωπο της κοπέλας τόσο δυνατά με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει σε κλάματα και να προσπαθεί να το ξεκολλήσει..


Μόλις κατάφερε να το ξεκολλήσει από το πρόσωπό της ανακάλυψε ότι έχει μια τεράστια πληγή! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το βίντεο της ντροπής! Μάνα παίζει με το κινητό, ξεχνάει στην πισίνα το μωρό που πνίγεται!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην παιδική πισίνα “Beibeilamu” στην πόλη Fuzhou της Κίνας, στις 31 Ιουλίου του 2018. Η νεαρή μητέρα πήγε για κολύμπι την 12 μηνών κόρη της, Xiao Ai, στα πρώτα γενέθλιά της.

Η μητέρα σε μια στιγμή απορροφήθηκε από το κινητό της και δεν πρόσεξε για δύο λεπτά το κοριτσάκι, το οποίο αναποδογύρισε με το σωσίβιο και προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγει από το νερό.

Το μωρό μεταφέρθηκε στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση και ευτυχώς επανήλθε μετά από καρδιοπνευμονική ανάνηψη.

Βίντεο που σοκάρει: Πέταξε την φίλη της από γέφυρα ύψους 20 μέτρων!

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρέα των μαθητών αποφάσισαν να πηδήξουν από την γέφυρα στο Moulton Falls, στον ποταμό Lewis στην Ουάσιγκτον.

Πολύ άσχημη κατάληξη είχε η κακόγουστη πλάκα που θέλησε να κάνει μια 16χρονη στη φίλη της, η οποία φοβόταν να πηδήξει από γέφυρα 20 μέτρων μέσα στο νερό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρέα των μαθητών αποφάσισαν να πηδήξουν από την γέφυρα στο Moulton Falls, στον ποταμό Lewis στην Ουάσιγκτον.

Η κοπέλα φοβόταν να πηδήξει και παρά τις προτροπές των φίλων της... το καθυστερούσε. Κάποια στιγμή, εκεί που δεν το περίμενε, η φίλη της την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο νερό και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πέντε σπασμένα πλευρά, πνευμονική βλάβη και αρκετές εκδορές.

Η μητέρα της δήλωσε στις κάμερες ότι θα έπρεπε η φίλη της κόρης της να παραδοθεί στην αστυνομία για να καταλάβει ότι αυτό που έκανε δεν είναι σωστό και θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει.

Μάλιστα ο επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος δήλωσε ότι είναι παράνομο να πηδά κανείς από γέφυρα και παρά την συγγνώμη της ασυνείδητης κοπέλας η έρευνα συνεχίζεται και η 16χρονη θα έρθει αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο: