Σκληρό βίντεο: Αθλητής της άρσης βαρών σπάει το πόδι του προσπαθώντας να σηκώσει 250 κιλά!

Πολύ σκληρές εικόνες!

Σκληρό βίντεο: Αθλητής της άρσης βαρών σπάει το πόδι του προσπαθώντας να σηκώσει 250 κιλά!

Ένα πολύ σκληρό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Πρωταγωνιστής, αθλητής της άρσης βαρών που σπάει το πόδι του προσπαθώντας να σηκώσει 250 κιλά!

Ο Γιαροσλάβ Ραντασκέβιτς βρισκόταν στο Ευρασιατικό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών όταν υπέκυψε κάτω από το κολοσσιαίο βάρος στο γυμναστήριο του Καμπαρόβσκ στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας.

Στο βίντεο, η ομάδα του αφαιρεί τα στηρίγματα και ο Ραντασκέβιτς χαμηλώνει, καταφέρνοντας να κρατήσει για δευτερόλεπτα το τεράστιο βάρος προτού τα πόδια του τελικά λυγίσουν και σπάσει το ένα από αυτά. Τελικά, υπέστη σύνθετο κάταγμα στην κνήμη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως δήλωσε, θα χρειαστεί μακρά αποκατάσταση και δεν θα είναι πλέον σε θέση να εργαστεί ως personal trainer και πρόσθεσε πως αντιμετωπίζει τεράστια δυσκολία στην πληρωμή λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων και των υπέρογκων ιατρικών εξόδων. Έχετε δει και αυτό το βίντεο ανατριχίλα; Πεντάχρονη υπνοβατεί και πέφτει από τον 11ο όροφο!


Η στιγμή που σπάει το πόδι του Ρώσου αθλητή


Ο αθλητής δήλωσε στο Amur: «Προετοιμαζόμουν γι’ αυτούς τους αγώνες εδώ και πολύ καιρό και ήμουν σίγουρος πως θα τα πάω καλά. Αποδεικνύεται πως πριν από δύο εβδομάδες το πόδι μου άρχισε να τραυματίζεται. Νόμιζα ότι ήταν απλά ένα τράβηγμα, οπότε δεν έδωσα προσοχή. Πήρα παυσίπονα, προπονήθηκα και προετοιμάστηκα. Πίστευα ότι θα περνούσε από μόνο του». Δείτε το σκληρό βίντεο:

Εικόνες σοκ! Χρυσή Ολυμπιονίκης σωριάζεται στο έδαφος on camera!

Εικόνες σοκ έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο με την χρυσή Ολυμπιονίκη που σωριάζεται στο έδαφος on camera!

Πιο συγκεκριμένα, ένα απίστευτο βίντεο δείχνει την 36χρονη χρυσή Ολυμπιονίκη στο βόλεϊ με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, Ζακλίν Καρβάλιο, να λιποθυμάει τη στιγμή που έδινε συνέντευξη σε ζωντανή σύνδεση!

Η 36χρονη βρέθηκε στο γήπεδο να παρακολουθήσει από την κερκίδα έναν αγώνα του άντρα της, Μουρίλο, ο οποίος αγωνίζεται στην Σέσι, και βρέθηκε να σωριάζεται στο πάτωμα την ώρα που έδινε συνέντευξη. Η Ζακλίν Καρβάλιο με τις συμμετοχές της στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, έχει κατακτήσει την κορυφή. Έχει καταφέρει να κατακτήσει μεταξύ άλλων 15 μετάλλια, εκ των οποίων ξεχωρίζουν τα δύο χρυσά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και 2012.

Σε μία ανάπαυλα του αγώνα, η Ζακλίν Καρβάλιο κλήθηκε να εμφανιστεί στην κάμερα και να κάνει κάποιες δηλώσεις σε ζωντανή μετάδοση για λογαριασμό καναλιού που μετέδιδε τον αγώνα, αλλά λόγω της αφόρητης ζέστης, η 36χρονη εντυπωσιακή αθλήτρια λιποθύμησε… Δείτε το σχετικό βίντεο: