Σάλος σε γυμναστήριο! Την έβλεπε να κάνει squats και εκείνος αυνανιζόταν! (Βίντεο)

Απερίγραπτο!

Σάλος σε γυμναστήριο! Την έβλεπε να κάνει squats και εκείνος αυνανιζόταν! (Βίντεο)

Σάλος ξέσπασε σε ένα γυμναστήριο, όπου ένας άνδρας αυνανιζόταν τη στιγμή που μία γυναίκα έκανε squats!

Συγκεκριμένα, ο άνδρας έκανε γυμναστική στο γυμναστήριο Virgin Active στο Στέλενμπος της Νοτίου Αφρικής, όταν άρχισε να έχει μερικές… εξάψεις.

Κι αυτό διότι μπροστά του γυμναζόταν μια καλλίγραμμη κοπέλα, κάνοντας σκουότ (βαθιά καθίσματα). Στην θέα αυτή ο νεαρός έκρινε πως δεν θα ήταν κακό να ξεκινήσει να… αuνανίζεται μέσα στο γυμναστήριο, βάζοντας την ζακέτα του πάνω από το χέρι που έκανε την «δουλειά» και καταγράφοντας με το άλλο την κοπέλα!

Το περιστατικό κατέγραψε ένας άλλος πελάτης του γυμναστηρίου, ανεβάζοντας το στο twitter και προκαλώντας… πανικό. Το γυμναστήριο πάντως απαγόρευσε στον νεαρό το να ξαναπατήσει το πόδι του στον χώρο.

Σκληρό βίντεο: Αθλητής της άρσης βαρών σπάει το πόδι του προσπαθώντας να σηκώσει 250 κιλά!

Ένα πολύ σκληρό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Πρωταγωνιστής, αθλητής της άρσης βαρών που σπάει το πόδι του προσπαθώντας να σηκώσει 250 κιλά!

Ο Γιαροσλάβ Ραντασκέβιτς βρισκόταν στο Ευρασιατικό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών όταν υπέκυψε κάτω από το κολοσσιαίο βάρος στο γυμναστήριο του Καμπαρόβσκ στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας.

Στο βίντεο, η ομάδα του αφαιρεί τα στηρίγματα και ο Ραντασκέβιτς χαμηλώνει, καταφέρνοντας να κρατήσει για δευτερόλεπτα το τεράστιο βάρος προτού τα πόδια του τελικά λυγίσουν και σπάσει το ένα από αυτά. Τελικά, υπέστη σύνθετο κάταγμα στην κνήμη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως δήλωσε, θα χρειαστεί μακρά αποκατάσταση και δεν θα είναι πλέον σε θέση να εργαστεί ως personal trainer και πρόσθεσε πως αντιμετωπίζει τεράστια δυσκολία στην πληρωμή λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων και των υπέρογκων ιατρικών εξόδων. Έχετε δει και αυτό το βίντεο ανατριχίλα; Πεντάχρονη υπνοβατεί και πέφτει από τον 11ο όροφο!


Η στιγμή που σπάει το πόδι του Ρώσου αθλητή

Ο αθλητής δήλωσε στο Amur: «Προετοιμαζόμουν γι’ αυτούς τους αγώνες εδώ και πολύ καιρό και ήμουν σίγουρος πως θα τα πάω καλά. Αποδεικνύεται πως πριν από δύο εβδομάδες το πόδι μου άρχισε να τραυματίζεται. Νόμιζα ότι ήταν απλά ένα τράβηγμα, οπότε δεν έδωσα προσοχή. Πήρα παυσίπονα, προπονήθηκα και προετοιμάστηκα. Πίστευα ότι θα περνούσε από μόνο του». Δείτε το σκληρό βίντεο: