Σκληρό βίντεο: Λιμουζίνα καρφώθηκε σε αμάξι! 18 νεκροί!

Πολύ σκληρές εικόνες!

Σκληρό βίντεο: Λιμουζίνα καρφώθηκε σε αμάξι! 18 νεκροί!

Αυτό σίγουρα είναι το πιο σκληρό βίντεο όλων των εποχών! Δείτε καρέ καρέ την λιμουζίνα που καρφώθηκε σε αμάξι! 18 νεκροί ο τραγικός απολογισμός!

Στις 6 Οκτωβρίου 2018 17 φίλοι είχαν συγκεντρωθεί σε μια λευκή λιμουζίνα με προορισμό μια γιορτή γενεθλίων σε ένα ζυθοποιείο της Νέας Υόρκης..... Αλλά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Το ογκώδες όχημα επιτάχυνε σε μια διασταύρωση δύο αυτοκινητοδρόμων που οι κάτοικοι προειδοποίησαν για πολύ καιρό ότι ήταν επικίνδυνη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η λιμουζίνα έχασε τον έλεγχο και χτύπησε ένα άδειο αυτοκίνητο.

Η συντριβή σκότωσε και τους 18 επιβάτες της λιμουζίνας, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, καθώς και δύο πεζούς, σε ένα ατύχημα που άφησε κομμάτια από τα ελαστικά στο έδαφος. Τέσσερις αδελφές, δύο αδέρφια και τουλάχιστον τρία νεαρά ζευγάρια ήταν μεταξύ των νεκρών.

Ερευνητές από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών δήλωσαν "Δεν θέλω να περιγράψω τη σκηνή....δεν είναι κάτι που θέλω να σκέφτομαι ."

Η απώλεια ζωής σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους ερευνητές, οι οποίοι χαρακτήρισαν το ατύχημα το πιο θανατηφόρο μετά από το αεροπορικό δυστύχημα κοντά στο Μπάφαλο σκότωσε 50 άτομα.

Δείτε το video:

Βίντεο σοκ! Τρένο παρέσυρε περιπολικό - Καρέ καρέ η τρελή πορεία!

Ένα βίντεο σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τρένο που παρέσυρε περιπολικό ! Καρέ καρέ η τρελή πορεία!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο σερίφης της κομητείας Μίντλαντ στο Τέξας των ΗΠΑ, οι αστυνομικοί παραβίασαν το κόκκινο φανάρι που αναβόσβηνε, προκειμένου να βοηθήσουν ένα μωρό, το οποίο δεν ανάσαινε, σύμφωνα με την κλήση που είχαν λάβει από τους συγγενείς του παιδιού.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, τα δύο περιπολικά περίμεναν... υπομονετικά στην διάβαση προκειμένου να περάσει το τρένο που τους είχε... κλείσει τον δρόμο. Μόλις πέρασε και το τελευταίο βαγόνι, ο οδηγός του πρώτου περιπολικού θέλησε να περάσει, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, την ίδια ώρα περνούσε δεύτερο τρένο από το αντίθετο ρεύμα. Έχετε δει και αυτό το βίντεο ανατριχίλα; Πεντάχρονη υπνοβατεί και πέφτει από τον 11ο όροφο!

Δείτε...