Βίντεο-σοκ: Αυτοκίνητο χτυπάει μητέρα με παιδί και τους εγκαταλείπει!

Πολύ σκληρές εικόνες!

Βίντεο-σοκ: Αυτοκίνητο χτυπάει μητέρα με παιδί και τους εγκαταλείπει!

Ένα βίντεο-σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο αυτοκίνητο χτυπάει μητέρα με παιδί και τους εγκαταλείπει!

Οι κάμερες ασφαλείας του δρόμου κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή, κατά την οποία ένα αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα και παρασέρνει μία γυναίκα που κρατά ένα παιδάκι από το χέρι.

Στέκονται στην άκρη του δρόμου King William Street, στην περιοχή Hillfields, ενώ τα οχήματα κινούνται και από τις δύο πλευρές του δρόμου. Προσπαθούν να περάσουν, ελέγχουν και αποφασίζουν να κινηθούν.

Τότε ένα μαύρο Audi φτάνει προς το μέρος τους και αντί να μειώσει την ταχύτητά του, τους χτυπά και τους εκσφενδονίζει μέτρα μακριά.

Σα να μη συμβαίνει τίποτα, ο οδηγός συνεχίζει κανονικά την πορεία του, ενώ η γυναίκα και το παιδί βρίσκονται χτυπημένοι στο οδόστρωμα. Πανικόβλητοι περαστικοί σπεύδουν να βοηθήσουν και τρέχουν στο σημείο του ατυχήματος.

Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν πως για καλή τους τύχη και οι δύο γλίτωσαν με λίγους μώλωπες.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο και κάνει έκκληση στους μάρτυρες να δώσουν όποια πληροφορία γνωρίζουν για τον ιδιοκτήτη του μαύρου Audi!

Σοκαριστικό βίντεο από τα Τρίκαλα: Τρακτέρ παρασύρει ποδηλάτη!

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τα Τρίκαλα ήρθε στη δημοσιότητα, όπου ένα τρακτέρ παρασύρει ποδηλάτη!

Τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε την Τρίτη (04/06) στα Τρίκαλα μεταξύ ενός τρακτέρ και ενός ποδηλάτη.

Το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας πραγματικά κόβει την ανάσα. Το ατύχημα συνέβη επί της οδού Καρδίτσης. Ο ποδηλάτης κινούνταν κανονικά στην πορεία του όταν ξαφνικά ένα τρακτέρ αλλάζει κατεύθυνση τον χτυπά και τον ρίχνει στο έδαφος.

Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Τρικάλων για πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του τρακτέρ άλλαξε πορεία καθώς ήθελε να κατευθυνθεί σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Βίντεο-σοκ: Μετωπική βυτιοφόρου με ΙΧ στη Λαυρίου!

Ένα βίντεο-σοκ από κάμερα ασφαλείας έφερε στο «φως» το STAR από τη μετωπική ενός βυτιοφόρου με ένα ΙΧ στη λεωφόρο Λαυρίου!

To ατύχημα έγινε το πρωί της Δευτέρας!

Όπως φαίνεται από το βίντεο, η μετωπική σύγκρουση, που ευτυχώς είχε ως αποτέλεσμα μόνο τον ελαφρύ τραυματισμό της οδηγού του ΙΧ, έγινε επειδή στο σημείο δεν υπήρχε ούτε σήμανση, ούτε φανάρια, ούτε λωρίδες στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να μην είναι σαφές ποιος έχει προτεραιότητα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το 17:57