Επικό βίντεο! Γάτα βγάζει νύχια επειδή...έπιασε τον γάτο της με άλλη!

Τους έπιασε στα πράσα και...

Επικό βίντεο! Γάτα βγάζει νύχια επειδή...έπιασε τον γάτο της με άλλη!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα επικό βίντεο! Δείχνει μια γάτα να βγάζει νύχια επειδή...έπιασε στα πράσα τον γάτο της να ερωτοτροπεί με μια άλλη γάτα.

Δε θα θέλαμε να είμαστε στην θέση του πάντως...

Η μαύρη και η τιγρέ γάτα βρίσκονται ξαπλωμένες στο πεζοδρόμιο και έχουν μια… στιγμή μέχρι που εμφανίζεται η πορτοκαλί γάτα η οποία έρχεται πατώντας… ελαφρά ελαφρά για να μην την καταλάβει κανείς.

Αφού παρατηρεί το… ζεύγος να ερωτοτροπεί, η τιγρέ γάτα την αντιλαμβάνεται και φεύγει με τα χίλια.

Ο μαύρος γάτος, πάλι, αφού βρίσκεται σε μια σύγχυση για μερικά δευτερόλεπτα, για το πώς εξαφανίστηκε η παρτενέρ του βλέπει ξαφνικά μπροστά του την πορτοκαλί γάτα και απλά… οπισθοχωρεί. Και ναι, η πορτοκαλί γάτα έκανε σκηνή. Και ο μαύρος γάτος έτρεξε να σωθεί…

Βίντεο σοκ! Αλεξιπτωτιστής προσγειώνεται σε βράχο!

Βίντεο σοκ δείχνει αλεξιπτωτιστή την ώρα του άλματος και να προσγειώνεται πάνω σε βράχο!

Ο νεαρός υπέστη συντριπτικό κάταγμα από τη σφοδρή πρόσκρουση στο βράχο!

Στιγμές τρόμου έζησε ο Γάλλος αλεξιπτωτιστής Mahieu Maurice κατά τη διάρκα του παγκόσμιου πρωταθλήματος άλματος βάσης (base jumping) που διεξήχθη στην Μαγιόρκα της Ισπανίας το περασμένο Σάββατο.

Ενώ το άλμα ξεκίνησε ομαλά με το αλεξίπτωτο να ανοίγει κανονικά, δευτερόλεπτα αργότερα άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα καθώς ένα ρεύμα αέρα έστειλε τον Γάλλο αθλητή πάνω στο βράχο από τον οποίο είχε απογειωθεί.

Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν ο Maurice να σπάσει το πόδι με το οποίο επιχείρησε να περιορίσει την φόρα με την οποία θα έπεφτε πάνω στον βράχο.

Ευτυχώς για τον ίδιο κατάφερε να αναντήσει τον έλεγχο της «πτήσης» και να προσγειωθεί με ασφάλεια στο προκαθορισμένο σημείο.

Ο Γάλλος αθλητής μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στο οποίο οι γιατροί διαπίστωσαν συντριπτικό κάταγμα υποβάλοντας σε άμεση χειρουργική επέμβαση τον Maurice. Σύμφωνα με τους γιατρούς το χειρουργείο εξελίχθηκε καλά και ο Γάλλος αθλητής αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα.