Προσοχή! Σκληρές εικόνες! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές αγώνα ράλι! (Βίντεο)

Έχασε τον έλεγχο και...

Προσοχή! Σκληρές εικόνες! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές αγώνα ράλι! (Βίντεο)

Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές αγώνα ράλι!

Με άσχημο τρόπο ολοκληρώθηκε αγώνας ράλι, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχό του και έπεσε πάνω στους θεατές που είχαν συγκεντρωθεί περιμετρικά της πίστας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Τοτκομλός στην Νότια Ουγγαρία, το απόγευμα της Κυριακής (9/6) λίγο πριν την ολοκλήρωση του 10ου ετήσιου αγώνα ράλι της περιοχής. Στην διάρκεια της... τελετής λήξης, ένα αμάξι έφυγε από τον δρόμο και έπεσε πάνω στους θεατές.

Στο βίντεο ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Βίντεο σοκ! Αλεξιπτωτιστής προσγειώνεται σε βράχο!

Βίντεο σοκ δείχνει αλεξιπτωτιστή την ώρα του άλματος και να προσγειώνεται πάνω σε βράχο!

Ο νεαρός υπέστη συντριπτικό κάταγμα από τη σφοδρή πρόσκρουση στο βράχο!

Στιγμές τρόμου έζησε ο Γάλλος αλεξιπτωτιστής Mahieu Maurice κατά τη διάρκα του παγκόσμιου πρωταθλήματος άλματος βάσης (base jumping) που διεξήχθη στην Μαγιόρκα της Ισπανίας το περασμένο Σάββατο.

Ενώ το άλμα ξεκίνησε ομαλά με το αλεξίπτωτο να ανοίγει κανονικά, δευτερόλεπτα αργότερα άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα καθώς ένα ρεύμα αέρα έστειλε τον Γάλλο αθλητή πάνω στο βράχο από τον οποίο είχε απογειωθεί.

Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν ο Maurice να σπάσει το πόδι με το οποίο επιχείρησε να περιορίσει την φόρα με την οποία θα έπεφτε πάνω στον βράχο.

Ευτυχώς για τον ίδιο κατάφερε να αναντήσει τον έλεγχο της «πτήσης» και να προσγειωθεί με ασφάλεια στο προκαθορισμένο σημείο.

Ο Γάλλος αθλητής μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στο οποίο οι γιατροί διαπίστωσαν συντριπτικό κάταγμα υποβάλοντας σε άμεση χειρουργική επέμβαση τον Maurice. Σύμφωνα με τους γιατρούς το χειρουργείο εξελίχθηκε καλά και ο Γάλλος αθλητής αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα.

Βίντεο-σοκ: Αυτοκίνητο χτυπάει μητέρα με παιδί και τους εγκαταλείπει!

Ένα βίντεο-σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο αυτοκίνητο χτυπάει μητέρα με παιδί και τους εγκαταλείπει!

Οι κάμερες ασφαλείας του δρόμου κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή, κατά την οποία ένα αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα και παρασέρνει μία γυναίκα που κρατά ένα παιδάκι από το χέρι.

Στέκονται στην άκρη του δρόμου King William Street, στην περιοχή Hillfields, ενώ τα οχήματα κινούνται και από τις δύο πλευρές του δρόμου. Προσπαθούν να περάσουν, ελέγχουν και αποφασίζουν να κινηθούν.

Τότε ένα μαύρο Audi φτάνει προς το μέρος τους και αντί να μειώσει την ταχύτητά του, τους χτυπά και τους εκσφενδονίζει μέτρα μακριά.

Σα να μη συμβαίνει τίποτα, ο οδηγός συνεχίζει κανονικά την πορεία του, ενώ η γυναίκα και το παιδί βρίσκονται χτυπημένοι στο οδόστρωμα. Πανικόβλητοι περαστικοί σπεύδουν να βοηθήσουν και τρέχουν στο σημείο του ατυχήματος.

Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν πως για καλή τους τύχη και οι δύο γλίτωσαν με λίγους μώλωπες.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο και κάνει έκκληση στους μάρτυρες να δώσουν όποια πληροφορία γνωρίζουν για τον ιδιοκτήτη του μαύρου Audi!