Βίντεο σοκ! Μετά από αυτό δε θα τολμάς να βγεις στον ήλιο χωρίς αντηλιακό!

Αντέχεις να το δεις;

Βίντεο σοκ! Μετά από αυτό δε θα τολμάς να βγεις στον ήλιο χωρίς αντηλιακό!

Βίντεο που προκαλεί σοκ και ανατριχιάζει! Μετά από αυτό δε θα βγεις σίγουρα στον ήλιο χωρίς αντηλιακό!

Ένα βίντεο γροθιά στο στομάχι που σου δείχνει την ωμή αλήθεια!

Ποτέ δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς κάνει το αντηλιακό στο δέρμα.

Το έβαζα απλώς επειδή ήξερα ότι προστάτευε. Μέχρι που είδα αυτό το βίντεο. Ο εικαστικός δημιουργός Τόμας Λέβεριτ δημιούργησε μία ταινία πολύ μικρού μήκους στην οποία κινηματογράφησε διάφορους εθελοντές κάτω από ακτίνες UV.

H υπεριώδης ακτινοβολία δείχνει αμέσως αν κάποιος έχει βάλει αντηλιακό ή όχι.

Και, πραγματικά, μετά από αυτό το βίντεο όχι μόνο θα απλώνω αντηλιακό αλλά θα το κάνω με ακρίβεια ώστε να πάει παντού, θα χρησιμοποιώ επαρκή ποσότητα (2ml ανά τετραγωνικό εκατοστό δέρματος) και θα το ανανεώνω κάθε δύο ώρες. Όλο το καλοκαίρι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σοκ! Ηλεκτρονικό τσιγάρο έσκασε στο πρόσωπο 17χρονου (Βίντεο)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο! Ηλεκτρονικό τσιγάρο φαίνεται να έσκασε στο πρόσωπο ενός 17χρονου!

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρότατα τραύματα στο στόμα, το σαγόνι και το κεφάλι!

Διακομίσυτηκε στο νοσοκομείο Γιούτα των ΗΠΑ, ένας 17χρονος μαθητής, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κάπνιζε μέσα σε λεωφορείο, εξερράγη ακριβώς στο πρόσωπό του.

Ο άτυχος μαθητής βρισκόταν μέσα σε λεωφορείο, επιστρέφοντας σπίτι του, όταν ξαφνικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο του εξερράγη, σκορπώντας τον πανικό μεταξύ των υπόλοιπων επιβαινόντων του οχήματος.

Ο οδηγός αμέσως ακινητοποίησε το λεωφορείο και κάλεσε ταχύτατα ασθενοφόρο ώστε να παραλάβει τον νεαρό μαθητή, ο οποίος ωστόσο και παρά τους τραυματισμούς του στάθηκε αρκετά τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς η έκρηξη θα μπορούσε να του είχε κοστίσει την όραση, την ομιλία, ακόμα και την ίδια του τη ζωή.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί κάταγμα στην κάτω γνάθο, είχε χάσει δύο δόντια, ενώ η αιμορραγία στο στόμα του αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από το προσωπικό του νοσοκομείου.

Μάλιστα, το σοκαριστικό βίντεο της έκρηξης του ηλεκτρονικού τσιγάρου καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου και δόθηκε στη δημοσιότητα, με τις αρχές να προειδοποιούν τους χρήστες ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη χρήση της συσκευής.

Βίντεο σοκ! Αλεξιπτωτιστής προσγειώνεται σε βράχο!

Βίντεο σοκ δείχνει αλεξιπτωτιστή την ώρα του άλματος και να προσγειώνεται πάνω σε βράχο!

Ο νεαρός υπέστη συντριπτικό κάταγμα από τη σφοδρή πρόσκρουση στο βράχο!

Στιγμές τρόμου έζησε ο Γάλλος αλεξιπτωτιστής Mahieu Maurice κατά τη διάρκα του παγκόσμιου πρωταθλήματος άλματος βάσης (base jumping) που διεξήχθη στην Μαγιόρκα της Ισπανίας το περασμένο Σάββατο.

Ενώ το άλμα ξεκίνησε ομαλά με το αλεξίπτωτο να ανοίγει κανονικά, δευτερόλεπτα αργότερα άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα καθώς ένα ρεύμα αέρα έστειλε τον Γάλλο αθλητή πάνω στο βράχο από τον οποίο είχε απογειωθεί.

Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν ο Maurice να σπάσει το πόδι με το οποίο επιχείρησε να περιορίσει την φόρα με την οποία θα έπεφτε πάνω στον βράχο.

Ευτυχώς για τον ίδιο κατάφερε να αναντήσει τον έλεγχο της «πτήσης» και να προσγειωθεί με ασφάλεια στο προκαθορισμένο σημείο.

Ο Γάλλος αθλητής μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στο οποίο οι γιατροί διαπίστωσαν συντριπτικό κάταγμα υποβάλοντας σε άμεση χειρουργική επέμβαση τον Maurice. Σύμφωνα με τους γιατρούς το χειρουργείο εξελίχθηκε καλά και ο Γάλλος αθλητής αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα.