Τρόμος! Έπεσε αγοράκι από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες σοκ...

Τρόμος! Έπεσε αγοράκι από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρόμο προκάλεσε στον πληθυσμό, όταν ένας άνδρας έπιασε το αγοράκι που έπεσε από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας του!

Ο Chen Hao περπατούσε στον δρόμο και άκουσε τα κλάματα ενός παιδιού , από τον δεύτερο όροφο. Το αγοράκι έπεσε στην αγκαλιά του από το παράθυρο και χάρης στα γρήγορα αντανακλαστικά του κατάφερε να το σώσει!
Η μητέρα του μικρού ευχαρίστησε τον άνδρα καθώς έσωσε το παιδί της !

Βίντεο σοκ! Σκηνές από το φλεγόμενο τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν!

Σήμανε παγκόσμιος συναγερμός
Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με σκηνές από φλεγόμενο τάνκερ στη θάλασσα!

Ήδη έχει σημάνει παγκόσμιος συναγερμός μετά από τις επιθέσεις που σημειώθηκαν στα δύο τάνκερ, καθώς ακόμα οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το βίντεο με το φλεγόμενο τάνκερ στον κόλπο του Ομάν
Μερικές ώρες μετά την επίθεση στο τάνκερ, ελικόπτερο πέταξε πάνω από το σημείο και κατέγραψε εικόνες καταστροφής.

Το σενάριο να χτυπήθηκαν τα πλοία από τορπίλη και μαγνητική νακη
Τοπικά μέσα αναφέρουν πως οι ισχυρές εκρήξεις στα δύο πετρελαιοφόρα προήλθαν μετά από χτυπήματα με τορπίλες και μαγνητικές νάρκες. Το σενάριο αυτό αναφέρει και η Daily Mail σε δημοσίευμά της. Συγκεκριμένα αναφέρει πως το τάνκερ MT Front Altair, με σημαία «Νήσων Μάρσαλ» χτυπήθηκε από τορπίλη, ενώ το τάνκερ Kokuka Courageous με σημαία Παναμά φέρεται να χτυπήθηκε από μαγνητική νάρκη.

Το χρονικό των επιθέσεων
Τα δεξαμενόπλοια Front Altair της νορβηγικής εταιρείας Frontline, σημαίας Νήσων Μάρσαλ, και Κοkuka Courageous με σημαία Παναμά δέχθηκαν επίθεση σήμερα το πρωί ενώ έπλεαν στον κόλπο του Ομάν και στα τάνκερ σημειώθηκαν εκρήξεις.

Το Front Altair, που μετέφερε 75.000 τόνους νάφθας και το άλλο δεξαμενόπλοιο, το Κοkuka Courageous εξέπεμψαν σήμα κινδύνου και εκκενώθηκαν με τη συνδρομή του ιρανικού Πολεμικού Ναυτικού που απομάκρυνε σώα και αβλαβή τα 44 μέλη των πληρωμάτων τους. Οι ναυτικοί μεταφέρθηκαν στο ιρανικό λιμάνι Ζασκ, είχε συμπληρώσει το IRNA.

Την ίδια ώρα οι ναυτιλιακές αρχές της Νορβηγίας διευκρίνισαν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι το Front Altair δέχθηκε «επίθεση» καθώς έπλεε ανάμεσα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ιράν, ενώ τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν σε αυτό, από τις οποίες δεν τραυματίστηκε κανένα μέλος του πληρώματος.

«Σήμερα 13 Ιουνίου στις 06:03» τοπική ώρα, το Front Altair ένα τάνκερ 111.000 τόνων με σημαία Νήσων Μάρσαλ «δέχθηκε επίθεση ενώ έπλεε ανάμεσα στα Εμιράτα και το Ιράν (…) Τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν πάνω στο πλοίο. Το πλήρωμα επιβιβάστηκε σε παραπλέον πλοίο και κανένας δεν τραυματίστηκε», ανέφερε η νορβηγική διεύθυνση ναυτιλιακών υποθέσεων σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Βίντεο σοκ! Μετά από αυτό δε θα τολμάς να βγεις στον ήλιο χωρίς αντηλιακό!

Αντέχεις να το δεις;
Βίντεο που προκαλεί σοκ και ανατριχιάζει! Μετά από αυτό δε θα βγεις σίγουρα στον ήλιο χωρίς αντηλιακό!

Ένα βίντεο γροθιά στο στομάχι που σου δείχνει την ωμή αλήθεια!

Ποτέ δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς κάνει το αντηλιακό στο δέρμα.

Το έβαζα απλώς επειδή ήξερα ότι προστάτευε. Μέχρι που είδα αυτό το βίντεο. Ο εικαστικός δημιουργός Τόμας Λέβεριτ δημιούργησε μία ταινία πολύ μικρού μήκους στην οποία κινηματογράφησε διάφορους εθελοντές κάτω από ακτίνες UV.

Η υπεριώδης ακτινοβολία δείχνει αμέσως αν κάποιος έχει βάλει αντηλιακό ή όχι.

Και, πραγματικά, μετά από αυτό το βίντεο όχι μόνο θα απλώνω αντηλιακό αλλά θα το κάνω με ακρίβεια ώστε να πάει παντού, θα χρησιμοποιώ επαρκή ποσότητα (2ml ανά τετραγωνικό εκατοστό δέρματος) και θα το ανανεώνω κάθε δύο ώρες. Όλο το καλοκαίρι.

Δείτε το σχετικό βίντεο: