Επικό: Όταν πήγε να κάτσει στο σκαμπό της Αννίτας Πάνια και έπεσε! Βίντεο "κλάμα"

Το σκηνικό που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει!

Επικό: Όταν πήγε να κάτσει στο σκαμπό της Αννίτας Πάνια και έπεσε! Βίντεο

Βίντεο κλάμα φέρνει στη δημοσιότητα το Youweekly.gr με το πιο επικό σκηνικό της ελληνικής τηλεόρασης! Όταν πήγε να κάτσει στο σκαμπό της Αννίτας Πάνια και απλά... έπεσε!

Όλοι θυμόμαστε την εκπομπή της παρουσιάστριας "Παρατράγουδα" στον ALPHAtv και τα ευτράπελα που φιλοξενούσε κατά καιρούς αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό με το σκαμπό και την Αννίτα να φωνάζει έντρομη "Έπεσε, έπεσε".

Τα λόγια είναι περιττά και μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις!

Δείτε το βίντεο και προσπαθήστε απλά να μην γελάσετε, εμείς δεν τα καταφέραμε:

Αννίτα Πάνια: Επισημοποιεί την σχέση της! Όλες οι λεπτομέρειες για τον μυστικό γάμο!

Αννίτα Πάνια: Το βίντεο που "ξεσκεπάζει" τα πάντα! Οι αποβολές και οι... "αγριότητες"!

Οι αποβολές και οι... "αγριότητες" της Αννίτας Πάνια! Αυτό είναι το βίντεο που "ξεσκεπάζει" τα πάντα για την παρουσιάστρια!

Σε κάθε της βήμα θα σχολιαστεί όσο καμία άλλη και πολλές είναι οι άγνωστες πτυχές της ζωής της. Δείτε όλα όσα δεν γνωρίζετε για εκείνη στο βίντεο που ακολουθεί…

Η παρουσιάστρια στα παιδικά της χρόνια ήταν τσαμπουκάς από τους λίγους! Γεννήθηκε λίγο έξω από την Καλαμάτα, στον Μελιγαλά, όμως στο σχολείο δεν ήταν και το καλύτερο παιδί!

Παρότι κορίτσι συχνά έμπλεκε σε τσακωμούς και…ξυλοδαρμούς με αποτέλεσμα να την αποβάλουν από το σχολείο! Και όχι μόνο μια φορά! Η Αννίτα Πάνια μικρή ως μαθήτρια άλλαξε συνολικά 5 σχολεία, σπάζοντας Πανελλήνιο ρεκόρ!

Δείτε όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής της στο παρακάτω βίντεο:

Αννίτα Πάνια: Σε πανικό για το παιδί της! Το «ατύχημα» που δεν έπρεπε να συμβεί!

Σε πανικό έχει βρεθεί η Αννίτα Πάνια για το παιδί της, αφού ένα ατύχημα δεν έπρεπε να συμβεί και όμως έγινε!

Η ίδια η Αννίτα, έσπευσε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε αλλά η κατάσταση δεν σωζόταν πλέον! Η παρουσιάστρια άλλωστε φημίζεται για τον τσαμπουκά της και δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει κάτι τέτοιο να περάσει έτσι!

Θα ξεκινήσουμε λέγοντας σας πως το περιστατικό ανήκει στο παρελθόν, αλλά ισχύει μέχρι και σήμερα.....

Η Αννίτα και ο Νίκος Καρβέλας, έχουν έναν γιο τον οποίο υπεραγαπούν! Ωστόσο, θέλουν να τον προστατεύσουν και για αυτό έχουν ζητήσει από όλα τα ΜΜΕ να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με το πρόσωπό του. Παρόλα αυτά, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον Ανδρέα Καρβέλα χωρίς pixel και έγινε το έλα να δεις!

Η Αννίτα αμέσως παρενέβη ώστε να διορθωθεί το ατόπημα και φυσικά οι εν λόγω φωτογραφίες κατέβηκαν σε χρόνο ρεκόρ! Πάντως μια ταραχή, την έπαθε η παρουσιάστρια....

Αννίτα Πάνια: Στην αγκαλιά γυναίκας η παρουσιάστρια! Δείτε την φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο στο Youweekly.gr! Κοιμήθηκαν μαζί! Στην αγκαλιά μιας... γυναίκας η παρουσιάστρια, Αννίτα Πάνια!

Τι συμβαίνει;

Μια τρυφερή στιγμή πέρασε η παρουσιάστρια του EPSILON με την πολύ καλή της φίλη, Ρούλα Κορομηλά και φρόντισαν να αποθανατίσουν το στιγμιότυπο αυτό!

Αννίτα Πάνια: Στην αγκαλιά γυναίκας η παρουσιάστρια! Δείτε την φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Οι δυο τους μάλιστα εκείνο το βράδυ έκαναν πιτζάμα πάρτι και κοιμήθηκαν παρέα!

Αννίτα Πάνια: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της!

Ποια η καταγωγή της Αννίτας Πάνια; Το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της παρουσιάστριας του EPSILON!

Είστε έτοιμοι να μάθετε τα πάντα;

Βιογραφία

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές. Κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας...

Καριέρα

Το Χρυσό Κουφέτο ξεκίνησε να μεταδίδεται το 1995 στο Μακεδονία TV, στη συνέχεια στις αρχές του επόμενου έτους στο New και στα τέλη του ίδιου έτους στο Star Channel.Έπειτα παρουσίασε στο ίδιο κανάλι την σεζόν 1998-1999 την εκπομπή ταλέντων Σπάνια Πουλιά. Το 1999 παρουσίασε στονΑΝΤ1 το σόου Με Φόρα μαζί με τον Βλάσση Μπονάτσο.

Το 2001 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Παρατράγουδα στο Alter Channel, που συνεχίστηκε μέχρι το κλείσιμο του σταθμού, ενώ για μια σεζόν παρουσίαζε και την εκπομπή Κορίτσια Οι Άνδρες (2000-01). Το 2002 ανέλαβε τη βραδινή εκπομπή Αϋπνίες, που συνεχίστηκε έως το 2006. Στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή Je T' Aime (2006-08), η οποία ήταν επίσης εκπομπή συνοικεσίων και ανάδειξης νέων τραγουδιστών.

Το 2009 ανέλαβε την εκπομπή Ζαμανφού, η οποία αφορούσε στην εύρεση και προώθηση τραγουδιστών, κυρίως λαϊκών. Στην εκπομπή αυτή συμμετείχαν ως κριτές μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Γιάννης Κόλιας, ο Τζώννυ Βαβούρας και ο Τίμης Παρίσης. Το 2010 παρουσίασε την εκπομπή Είσοδος Ελεύθερη με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από τον Πασχάλη, την Πωλίνα και τον Γιώργο Βασιλείου.

Προσωπική ζωή

Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και την 1η Ιανουαρίου 2008, γεννήθηκε ο γιος τους, Ανδρέας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 29 Απριλίου 2010 αλλά πήρε διαζύγιο το 2016. Τώρα διατηρεί δεσμό με τον Νίκο Σαμοΐλη!