Ανατριχιαστικό βίντεο: Έκανε bungee jumping, κόπηκε το σκοινί και έπεσε στο κενό!

Πολύ σκληρές εικόνες!

Ανατριχιαστικό βίντεο: Έκανε bungee jumping, κόπηκε το σκοινί και έπεσε στο κενό!

Ανατριχιαστικό βίντεο με εικόνες που κόβουν την ανάσα! Άντρας έκανε bungee jumping, κόπηκε το σκοινί και έπεσε στο κενό!

Στο βίντεο από την πόλη Γκντίνια στην Πολωνία φαίνεται ο άνδρας να ανεβαίνει σε ύψος περίπου 100 μέτρων με τον γερανό και στη συνέχεια να πέφτει στο κενό σίγουρος ότι το ελαστικό σκοινί με το οποίο τον είχαν δέσει θα ήταν ασφαλές.Η πραγματικότητα, όμως, αποδείχθηκε εντελώς διαφορετική καθώς στην πρώτη ταλάντωση το ελαστικό σκοινί έσπασε με τον 39χρονο να κάνει «βουτιά» στο κενό με το κεφάλι.

Ευτυχώς για τον ίδιο οι υπεύθυνοι είχαν φροντίσει να βάλουν έναν μεγάλο «αερόσακο» κάτω από τον γερανό.

Το μεγάλο φουσκωτό «μαξιλάρι» απορρόφησε ένα μεγάλο κομμάτι της σφοδρής πρόσκρουσης μετά την ελεύθερη πτώση.

Μετά την πτώση του ο 39χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο οποίο διαπιστώθηκε οτι τραυματίστηκε σοβαρότατα στη σπονδυλική στήλη αλλά και σε διάφορα όργανα με τους γιατρούς, πάντως, να υποστηρίζουν ότι θα καταφέρει να περπατήσει και πάλι κανονικά.

Απίστευτο βίντεο: Κάβουρας ζωντάνεψε στο τηγάνι και έφαγε τα λαχανικά που τον συνόδευαν!

Δεν το έχετε ξαναδεί! Απίστευτο βίντεο, Ένας κάβουρας ζωντάνεψε στο τηγάνι και έφαγε τα λαχανικά που τον συνόδευαν!

Το βίντεο, το οποίο λέγεται ότι τραβήχτηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου στην πόλη Τσανγκσά της Κίνας, δείχνει έναν κάβουρα ο οποίος βρίσκεται σε ένα τηγάνι γεμάτο λάδι, προκειμένου να τηγανιστεί μαζί με μπόλικα λαχανικά για να μπει σε σούπα. Το καρκινοειδές φαίνεται να είναι ακόμα ζωντανό στο τηγάνι και μάλιστα να τρώει τα κρεμμυδάκια που το περιβάλλουν. Το δίκτυο έγραψε στη λεζάντα του βίντεο “Μάθημα από ένα καβούρι: Μην αφήσεις κανένα δευτερόλεπτο της ζωής σου να πάει χαμένο. Ευχαριστήσου το φαγητό μέχρι την τελευταία σου ανάσα”.

Το πραγματικά σπαρακτικό βίντεο βέβαια εξόργισε πολλούς χρήστες του Twitter, οι οποίοι δήλωσαν πως δεν είναι αυτός ο σωστός “ανθρώπινος” τρόπος να μαγειρέψεις το καβούρι, το οποίο θα πρέπει να είναι ήδη νεκρό πριν μπει στο τηγάνι. Άλλοι πάλι κατηγόρησαν το δίκτυο και δήλωσαν πως πρόκειται για πραγματική βιαιότητα. Κάποιοι βέβαια το πήραν πολύ πιο χαλαρά και χιουμοριστικά λέγοντας “θα το άφηνα να φάει ό,τι θέλει μέχρι να το μαγειρέψω ζωντανό χαχα”.