Επικό βίντεο! Βόλταρε στην Μύκονο με μάσκα δεινοσαύρου!

Κάγκελο όλοι στον διάβα του!

Επικό βίντεο! Βόλταρε στην Μύκονο με μάσκα δεινοσαύρου!

Ένα επικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφού... Θεούλης βόλταρε στην Μύκονο με μάσκα δεινοσαύρου! Και φέτος οι επισκέπτες της Μυκόνου κράτησαν την παράδοση. Στις βραδινές τους βόλτες ντύνονται ό,τι να ‘ναι προκειμένου να ξεχωρίσουν και να βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής.

Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε περαστικό να κυκλοφορεί περιχαρής στα κοσμικά Ματογιάννια φορώντας μάσκα κροκόδειλου!

Απίστευτο! «Πονηρός» ελέφαντας πειράζει το στήθος γυναίκας!

Μπορεί να μπήκε ο Αύγουστος, ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι γιορτάζουν το καρναβάλι όλο τον χρόνο!

Δείτε τον …άνθρωπο κροκόδειλο στην Μύκονο:

Συναγερμός στην Μύκονο! Το «ντου» σε βίλα επωνύμου και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Μύκονο, μετά από «ντου» σε βίλα επωνύμου! Η ΕΛ.ΑΣ μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso το τελευταίο διάστημα σπείρες, που «γδύνουν» εύπορους τουρίστες και celebrities, οι οποίοι επισκέπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες την Μύκονο, έχουν βρει πρόσφορο έδαφος στο κοσμοπολίτικο νησί.

Μάλιστα οι αετονύχηδες, εκμεταλλευόμενοι τους ξέφρενους ρυθμούς διασκέδασης που κάνουν απρόσεκτους και… χαλαρούς τους τουρίστες, έχουν καταφέρει να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Παρά το γεγονός πως τόσο οι τοπικοί αστυνομικοί όσο και κλιμάκια της Ασφάλειας από την Αθήνα, ήδη έχουν καταφέρει να συλλάβουν αρκετούς από τους παράνομους που δρούσαν στο νησί, ακόμα και μέλη της Ιταλικής Μαφίας, τα κρούσματα (είτε κλοπών σε πολυτελείς βίλες είτε ληστειών ακόμα και στη μέση του δρόμου) είναι αυξημένα.

Θρήνος! Νεκρός γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας!

Το τελευταίο περιστατικό –σύμφωνα με την Espresso– που αποτυπώνει τη δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια οι συμμορίες αφορά τη σύλληψη ενός 23χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, πριν επιβιβαστεί στο πλοίο για Μύκονο, καθώς βρέθηκαν στις αποσκευές του ένα μικρό οπλοστάσιο, σύνεργα διάρρηξης και ποσότητα ναρκωτικών.


Ο 23χρονος Έλληνας είναι παλιός γνώριμος της Ασφάλειας, καθώς είχε απασχολήσει κατά καιρούς τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα, αλλά και ληστείες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 23χρονος μαζί με άλλους τρεις Έλληνες ομογενείς από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, έχουν δημιουργήσει συμμορία που δρούσε στα δυτικά Προάστια της Αττικής.


Οι συνεργοί του 23χρονου -όπως αναφέρει η Espresso- βρίσκονται ήδη στη Μύκονο και πλέον το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής που είναι στο νησί, διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους, αφού εκτιμάται πως προετοίμαζαν κάποια μεγάλη ληστεία, το πιθανότερο στη βίλα κάποιου επώνυμου επισκέπτη και γι΄ αυτό είχαν παραγγείλει από το συνεργό τους το μικρό οπλοστάσιο και τα διαρρηκτά εργαλεία.

«Οι πρώτοι που ανακάλυψαν το πρόσφορο έδαφος του νησιού για εύκολο κέρδος, δεν είναι άλλοι από τους Ιταλούς μαφιόζους κυρίως της Νότιας Ιταλίας, οι οποίοι μάλιστα πραγματοποίησαν αρχικά "έρευνα αγοράς" στη Μύκονο πριν στείλουν εκεί τους «επαγγελματίες” τους», αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της η Espresso.