Βίντεο - σοκ! Μάνα σκότωσε το μωρό της πετώντας το από τον τρίτο όροφο, αφού το δηλητηρίασε!

Προσοχή, σκληρές εικόνες!

Βίντεο - σοκ! Μάνα σκότωσε το μωρό της πετώντας το από τον τρίτο όροφο, αφού το δηλητηρίασε!

Βίντεο - σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου και κόβει την ανάσα! Μάνα σκότωσε το μωρό της πετώντας το από τον τρίτο όροφο, αφού το δηλητηρίασε!

Ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τη σακούλα μέσα στην οποία είναι το κοριτσάκι να πέφτει στους κάδους.

Το βρέφος βρήκαν οι γείτονες σοβαρά τραυματισμένο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου ξεψύχησε μερικές μέρες αργότερα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 23 Ιουλίου και η αστυνομία συνέλαβε την 18χρονη μητέρα και τον 23χρονο σύντροφο της.

Σας πιάνει πανικός όταν μπαίνετε σε αεροπλάνο; Τότε μη δείτε αυτό το βίντεο!

Η μητροκτόνος αρχικά αρνήθηκε την πράξη της, ωστόσο στη συνέχεια και με τα στοιχεία να τη βαραίνουν, αναγκάστηκε να ομολογήσει.

Η 18χρονη από την Ταϊλάνδη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος και ήθελε να κρύψει το γεγονός από τον σύντροφο της, ο οποίος δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού, έτσι, το δηλητηρίασε με καθαρτικό για σιφόνια και στη συνέχεια το πέταξε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας σε κάδους σκουπιδιών.

Βίντεο-σοκ: Του σφήνωσε πεταλούδα στο αυτί! Η στιγμή του... απεγκλωβισμού!

Βίντεο-σοκ με πεταλούδα να σφηνώνει στο αυτί ασθενή, με τον γιατρό να την... απεγκλωβίζει με τσιμπίδα!

Σε νοσοκομείο της Χα Ναμ στο βόρειο Βιετνάμ, ο συγκεκριμένος ασθενής παραπονέθηκε στον γιατρό του ότι επί τρεις μέρες αισθάνεται πόνο στο αυτί του κι άκουγε ένα έντομο που προσπαθούσε να εισέλθει βαθύτερα.

Μετά τον υπέρηχο και την εξέταση ο γιατρός αφαίρεσε από το με τη βοήθεια μιας χειρουργικής λαβίδας μια μικροσκοπική πεταλούδα μέσα στο κανάλι του αυτιού του άνδρα.

Επικό: Όταν πήγε να κάτσει στο σκαμπό της Αννίτας Πάνια και έπεσε! Βίντεο "κλάμα"

Βίντεο-σοκ από τη στιγμή του σεισμού σε σούπερ μάρκετ στη Χασιά!

Βίντεο-σοκ από τη στιγμή του σεισμού των 5,1 Ρίχτερ στην Αθήνα σε σούπερ μάρκετ στη Χασιά!

Ο ισχυρός σεισμός των 5,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αττική, αιφνιδίασε τους Αθηναίους, οι οποίοι εγκατέλειψαν τα σπίτια και τις δουλειές τους.

Κάμερα από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ στη Χασιά δείχνει τι συνέβη την ώρα του σεισμού μέσα στο κατάστημα και πώς αντέδρασε ο κόσμος που βρισκόταν μέσα σ' αυτό.

Η πρόβλεψη για τους σεισμούς στην Ελλάδα που ταράζει!

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός, με απότελεσμα πελάτες και υπάλληλοι να τρομοκρατηθούν, ενώ αρκετά αντικείμενα που ήταν τοποθετημένα στα ράφια άρχισαν να πέφτουν στο πάτωμα.

Δείτε το βίντεο: