Το «καυτό» βίντεο της ημέρας! Η Έλενα Παπαβασιλείου ντυμένη γατούλα ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία!

Καλή απόλαυση!

Το «καυτό» βίντεο της ημέρας! Η Έλενα Παπαβασιλείου ντυμένη γατούλα ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία!

Αυτό είναι το «καυτό» βίντεο της ημέρας με πρωταγωνίστρια την Έλενα Παπαβασιλείου ντυμένη γατούλα και ανεβάζει την θερμοκρασία κι άλλο!

Δεν χρειάζονται πολλά-πολλά. Ό,τι και να πει κανείς θα έχει ήδη ειπωθεί χίλιες, τουλάχιστον, φορές, με αποτέλεσμα απλά να επαναλαμβανόμαστε σε βαθμό κακουργήματος.

Η αλήθεια, ωστόσο, δεν αλλάζει: εδώ έχουμε να κάνουμε με μια, απολύτως γήινη, θεά, από αυτές που τις βλέπεις στην τηλεόραση, στο δρόμο, στα όνειρά σου- οπουδήποτε- κι αισθάνεσαι τα βέλη του έρωτα να καρφώνονται στην πλάτη σου.

Έλενα Παπαβασιλείου: Ο σοβαρός τραυματισμός της και η κατάσταση της υγείας της!

Γιατί;

Πολύ απλά γιατί μιλάμε για την Έλενα Παπαβασιλείου, μία από τις πιο (αν όχι η πιο)εντυπωσιακές Ελληνίδες παρουσιάστριες. Μια γυναίκα που μπορεί να σε οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο πουκάμισο που κουμπώνει από πίσω, αν αφήσεις την ομορφιά της να σου κάνει… ντου.

Να, όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, βλέποντας την κορυφαία εμφάνισή της στα χρονικά της TV, τότε που ντύθηκε Catwoman κι εμείς αρχίσαμε, βλακωδώς, τα «Ψιτ, ψιτ!», μπας και τσιμπήσει.

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω:

Πηγή: pronews.gr

Έλενα Παπαβασιλείου: Πόσα κιλά ζυγίζει; Όλη η αλήθεια!

Η Έλενα Παπαβασιλείου αποκάλυψε δημοσίως πόσα κιλά ζυγίζει και μάθαμε όλη την αλήθεια!

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια δεν κρύφτηκε!

Ερωτήσεις στο instagram δέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου και μία από αυτές ήταν «πόσα κιλά είσαι;».

Η παρουσιάστρια απάντησε: «Ζυγίστηκα σήμερα. Ούτε να το ήξερα πώς θα ρωτήσεις… 55,5kg»!

Έλενα Παπαβασιλείου: Πόσα κιλά ζυγίζει; Όλη η αλήθεια!

Έλενα Παπαβασιλείου: Χαρμόσυνα νέα για την παρουσιάστρια! Η δημόσια ανακοίνωση!

Τα χαρμόσυνα με μια δημόσια ανακοίνωση αποκάλυψε η παρουσιάστρια, Έλενα Παπαβασιλείου.

Η ίδια της πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού είναι ένα σημαντικό γεγονός που την χαροποιεί.

Η αδερφή και καλή φίλη της είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές και αύριο είναι μια σημαντική ημέρα για την ίδια.

Έλενα Παπαβασιλείου: Χαρμόσυνα νέα

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια δημόσια ανακοίνωση δήλωσε την στήριξη της γράφοντας:

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην αδερφή μου Ειρήνη Καφούρου για την υποψηφιότητα της στον Δήμο Αθηναίων! Στηρίζω την αδερφή μου γιατί για μένα είναι υπέροχος άνθρωπος, μορφωμένος, με κοινωνικές ευαισθησίες, δύναμη και θέληση. Η Ειρήνη με αγάπη και αποφασιστικότητα στεκόταν πάντα δίπλα μου σε όλη μου τη ζωή. Επίσης αν και μικρότερη πάντα με υπερασπιζόταν, επειδή συχνά δεν το έκανα η ίδια, με έναν τρόπο τόσο δοτικό που με συγκινεί μέχρι σήμερα. Τώρα είναι έτοιμη να σταθεί δίπλα σε όσους το επιθυμούν και να διεκδίκησει με την ίδια αγάπη και αποφασιστικότητα ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας! Καλή επιτυχία αδερφούλα!
Εύχομαι όλα τα νέα παιδιά να βρουν τη δύναμη και την διάθεση να θέλουν να προσφέρουν και να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο τέτοιους ανθρώπους με χαρά θα υποστηρίζω!