Βίντεο σοκ! Καρχαρίας «κομματιάζει» το χέρι δύτη!

Προσοχή! Σκληρές εικόνες!

Βίντεο σοκ! Καρχαρίας «κομματιάζει» το χέρι δύτη!

Βίντεο σοκ! Καρχαρίας «κομματιάζει» το χέρι δύτη!

Ένα σοκαριστικό video έχει γίνει viral εδώ και λίγες ώρες με πρωταγωνιστή έναν δύτη, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης καρχαρία.

Το κήτος δάγκωσε τον άνδρα στο χέρι και το video δείχνει την σοκαριστική στιγμή που ανεβαίνει στο σκάφος. Το αίμα πλημμυρίζει τα πάντα ενώ ο άνδρας έχει σηκωμένο το χέρι ψηλά, ψελλίζοντας «Καρχαρίας».

Αυτό που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι η ψυχραιμία του άνδρα. Σε περίπτωση πανικού, η καρδιά του θα χτυπούσε ταχύτερα και η αιμορραγία θα μεγάλωνε, κάτι που ευτυχώς δεν συνέβη.

Για καλή τύχη του άνδρα, εκείνη την στιγμή περνούσε από δίπλα ένα άλλο σκάφος γεμάτο με νοσοκόμου (!), οι οποίοι επενέβησαν άμεσα και έσωσαν το χέρι του άνδρα.

Βίντεο-σοκ! Άνδρας μαχαιρώνει μία μητέρα σε παιδική χαρά μπροστά στα μάτια της κόρη της!

Το περιστατικό συνέβη στις ακτές της Φλόριντα και έχει θορυβήσει τις Αρχές ενώ ο άτυχος δύτης έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Βίντεο-σοκ! Σμήνη από ακρίδες κάνουν «επίθεση» σε σπίτια και καταστήματα!

Βίντεο που προκαλεί σοκ! Σμήνη από ακρίδες κάνουν «επίθεση» σε σπίτια και καταστήματα σκορπίζοντας τον τρόμο στους κατοίκους!

Η αμερικάνικη πολιτεία του Λας Βέγκας δέχεται… επιδρομή από μιλιούνια ακρίδες.

Εδώ και κάποιες ημέρες σμήνη από ακρίδες εισβάλουν σε σπίτια και έχουν «καταλάβει» καταστήματα.

Είναι χαρακτηριστικό του μεγέθους του προβλήματος πως στα ραντάρ των μετεωρολόγων, οι ακρίδες φαίνονται σαν βροχή.

Σε πολλούς οι εικόνες προκαλούν ανατριχίλα, εντούτοις οι εντομολόγοι που κλήθηκαν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο, εμφανίζονται καθησυχαστικοί, εξηγώντας πως δεν είναι σπάνιο κάτι τέτοιο σε περιοχές που βρίσκονται κοντά ή μέσα σε έρημο.

Όπως αναφέρουν, όταν έχει προηγηθεί άνοιξη ή χειμώνας με ιδιαίτερη υγρασία, είναι πιθανές τέτοιες μαζικές εμφανίσεις εντόμων. Πάντως η Νεβάδα φέτος έζησε μια χρονιά με ρεκόρ δεκαετιών υγρασίας.

Προσοχή! Αν είστε ευαίσθητοι σε τέτοιες εικόνες μην παρακολουθήσετε τα παρακάτω βίντεο!

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

TAGS