Αδιανόητο! Του έκαναν δώρο ένα αυτοκίνητο και το έριξε στο ποτάμι επειδή....

Τουλάχιστον κακομαθημένο!

Αδιανόητο! Του έκαναν δώρο ένα αυτοκίνητο και το έριξε στο ποτάμι επειδή....

Αδιανόητο! Του έκαναν δώρο ένα αυτοκίνητο και το έριξε στο ποτάμι επειδή....

Μια έκπληξη που θέλησαν να κάνουν στον γιο τους τελικά τους βγήκε ξινό!

Γονείς ενός γόνου πλούσιας οικογένειας στην Ινδία, αποφάσισαν να δωρίσουν στον γιο τους ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, ενόψει της ενηλικίωσής του.

Η απαστράπτουσα όμως BMW δεν φάνηκε να καλύπτει τις... φιλοδοξίες του 18χρονου αγοριού, καθώς ο ίδιος επιθυμούσε το δώρο του να είναι μία Jaguar...

Βίντεο - σοκ! Μάνα σκότωσε το μωρό της πετώντας το από τον τρίτο όροφο, αφού το δηλητηρίασε!

Έτσι, αφού εξέφρασε στους έκπληκτους γονείς του την δυσφορία του για την επιλογή του, πήρε το πολυτελές αυτοκίνητο και το έριξε σε ένα ποτάμι της περιοχής Χαριάνα της Ινδίας, βιντεοσκοπώντας μάλιστα το όλο περιστατικό, ενώ το βίντεο όπως είναι φυσικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σοκ στα Χανιά: Αυτοκίνητο έκανε όπισθεν και έπεσε πάνω σε άνδρα!

Σοκ στα Χανιά. Αυτοκίνητο έκανε όπισθεν και έπεσε πάνω σε άνδρα. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Πιο συγκεκριμένα, πεζός άνδρας περνούσε από διάβαση, είδε τον δρόμο για να περάσει, αλλά δεν είχε υπολογίσει ότι ένας οδηγός οχήματος θα έκανε όπισθεν στα... τυφλά και θα έπεφτε πάνω του. Ευτυχώς δεν χτύπησε και κατάφερε να γλυτώσει από σοβαρό ατύχημα.

Ο ίδιος ανέβασε το σχετικό βίντεο και σχολίασε πως «ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει», ενώ τόνισε ότι αν δεν είχε βάλει τις φωνές να τον ακούσει ο οδηγός, θα τον είχε «πατήσει» κανονικά. Σοβαρό τροχαίο στον Ωρωπό! Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε δέντρο!

Προσοχή φίλοι και όσο γίνεται να είστε έτοιμοι... Σωματικά και πνευματικά...Δεν ξέρετε πότε και από πού θα σας έρθει... Προσωπικά μου ήρθε με όπισθεν σε διάβαση... Αν δεν τον είχα ακούσει θα με είχε πατήσει κανονικά...

Posted by Panagiotis Delinikolas on Saturday, August 10, 2019

Θρήνος στον Βόλο! Νεκρός στα 35 του μετά από μοιραία βόλτα με το αυτοκίνητο!

Θρήνος στον Βόλο! Νεκρός στα 35 του μετά από μοιραία βόλτα με το αυτοκίνητό του!

Ένας 35χρονος έχασε τη ζωή του σήμερα, στις 6:15, λίγο έξω από τον Βόλο σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Βόλου-Βελεστίνου σε μία μεγάλη ευθεία μεταξύ Χαλυβουργίας Ελλάδος και ΠΕΒ.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου φορτηγού, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου, να ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να χάσει τη ζωή του.

Ωστόσο χτες υπήρξε ένα ακόμα θρίλερ με νεκρό άντρα στο Μαρούσι!

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, μαζί με το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο απεγκλώβησαν τον 35χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε νεκρός σε νοσοκομείο του Βόλου.

Λόγω του τροχαίου δυστυχήματος, η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο διεκόπη και για μία ώρα η διέλευση των οχημάτων γινόταν από παράδρομο του αυτοκινητόδρομου.