Σκληρό βίντεο: Μάνα έβαλε το γιο της με μαθησιακές δυσκολίες να φάει σκυλοτροφή από μπολ!

Γελούσε από ικανοποίηση! Προσοχή σκληρές εικόνες!

Σκληρό βίντεο: Μάνα έβαλε το γιο της με μαθησιακές δυσκολίες να φάει σκυλοτροφή από μπολ!

Ένα πολύ σκληρό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου! Μάνα έβαλε το γιο της με μαθησιακές δυσκολίες να φάει σκυλοτροφή από μπολ και γελούσε...

Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό και καταγράφηκε από την ίδια τη μητέρα του παιδιού, η οποία γελά με την ψυχή της ενώ αναγκάζει το δίχρονο γιο της, παιδί με μαθησιακές δυσκολίες να φάει σκυλοτροφή μέσα από το μπολάκι του σκύλου της οικογένειας. Το εν λόγω συμβάν σημειώθηκε σε μία επαρχιακή πόλη της Βραζιλίας ονόματι Trindade.

Η γιαγιά του παιδιού ανέφερε πως «αρρώστησε» μόλις είδε το κεφαλάκι του παιδιού χωμένο κυριολεκτικά μέσα στο γεμάτο με σκυλοτροφή μπολάκι του σκύλου. Στο βίντεο ακούγεται η μητέρα του παιδιού να λέει: «Έλα μικρούλι. Ώρα για το μεσημεριανό σου». Στο βίντεο φαίνεται το σκυλάκι να πλησιάζει και αυτό στο μπολ του προκειμένου να φάει και η μητέρα αντί να συνειδητοποιήσει τι κάνει, βιντεοσκοπεί και γελάει.


Το βίντεο αφότου τραβήχτηκε εστάλη στη γιαγιά του παιδιού από την πλευρά του πατέρα, που το δημοσίευσε στα social media, αφότου πρώτα έκανε καταγγελία με στόχο να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα της νύφης της και να προκαλέσει τις αντιδράσεις του κόσμου.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση καθώς εκτός από την μητέρα ήταν πιθανότατα παρούσα και η θεία του παιδιού όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση είπε ότι οι γονείς θα διωχθούν ποινικά. Συγκεκριμένα είπε: «Η γιαγιά, η οποία ήταν η πρώτη που έλαβε το βίντεο, εξαγριώθηκε. Αμέσως πήγε με τον άντρα της στο σπίτι της νύφης της και πήραν το παιδί, το οποίο ήδη έκανε εμετό λόγω της σκυλοτροφής. Ήρθε αμέσως σε εμάς και κατήγγειλε το περιστατικό».

Σας πιάνει πανικός όταν μπαίνετε σε αεροπλάνο; Τότε μη δείτε αυτό το βίντεο!

Ο δικηγόρος των γονέων του παιδιού επιχείρησε να τους δικαιολογήσει λέγοντας στους δημοσιογράφους πως δεν είχαν πρόθεση να το βλάψουν και πως το αγαπούν πολύ και το φροντίζουν. Είχε το θράσος μάλιστα να φορτώσει το φταίξιμο στη γιαγιά του παιδιού, την οποία απεκάλεσε σκληρή και ανεύθυνη και ισχυρίστηκε μάλιστα πως σκόπιμα τροποποίησε τα γεγονότα και δημοσίευσε τις εικόνες και το βίντεο από τα βασανιστήρια του παιδιού στα social media παραλλαγμένα αφήνοντας τον κόσμο να πιστέψει πως κάτι κακό είχε συμβεί.

Η αστυνομία δήλωσε πως δεν ξέρει για ποιο λόγο η μητέρα και πιθανώς η θεία ανάγκασαν το παιδί να φάει σκυλοτροφή και κατέγραψαν το γεγονός, αλλά το έκαναν μάλλον γιατί το θεωρούσαν αστείο.

Σοκ! Παπάς παραλίγο να πνίξει βρέφος στην βάφτιση!

Μεγάλες αντιδράσεις προξένησε το βίντεο που δείχνει τον παπά να προσπαθεί να βυθίσει το μωρό στο νερό, προκαλώντας επεισόδιο με τη μητέρα.

Με έναν χρόνο αργία τιμωρήθηκε ο ιερέας Βασίλι Νετσεπορένκο της ενορίας στην Γκάτσινα, 40 χιλιόμετρα έξω από την Αγία Πετρούπολη, μετά τα όσα έγιναν σε βάπτιση το περασμένο Σάββατο. Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ο ιερωμένος που, σύμφωνα με την Εκκλησία, ονομάζεται Φώτιος, πήρε το μωρό από τα χέρια της μητέρας και προσπάθησε να το βυθίσει τρεις φορές στην κολυμπήθρα. Το μωρό ηλικίας ενός έτους στο βίντεο που διέρρευσε φαίνεται να κλαίει δυνατά και να αντιστέκεται.

«Εξορκισμός και όχι βάπτιση»
Τότε ο «παπα-Φώτης» προέβη σε βίαιες κινήσεις για να βάλει το παιδί στην κολυμπήθρα, ενώ προσπάθησε να του κλείσει τη μύτη και το στόμα. Αμεση ήταν η αντίδραση της μητέρας, που προσπάθησε να πάρει το μωρό από τα χέρια του, με αποτέλεσμα παρ' αλίγον να πιαστούν στα χέρια. Το βίντεο σταμάτησε, αλλά η συνέχεια της βάπτισης δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Γκάτσινα, όπου οι γονείς κατέθεσαν μήνυση και κατηγόρησαν τον παπά για μεθόδους που χρησιμοποιούν στον «εξορκισμό». Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα μέσω των social media, πολλοί αναφέρθηκαν «σε τελετή που μοιάζει με εξορκισμό και όχι με κανονικό βάπτισμα».

Φρίκη! Βρέθηκε νεκρό μωρό μέσα σε σακούλα σε νεκροταφείο του Ναυπλίου!

«Μου έκανε επίπληξη»
Η μητέρα του παιδιού, Αναστασία Αλεξέεβα, δήλωσε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη από την αρχή. «Ο ιερέας άρχισε κάνοντάς μου επίπληξη δημοσίως επειδή δεν γνώριζα τις προσευχές» είπε και πρόσθεσε: «Μετά την πρώτη βύθιση, κατάλαβα ότι το μωρό μπορεί να πνιγεί και άρχισα να το τραβάω από τα χέρια του ιερέα. Το μωρό είχε μώλωπες στο σώμα και το κεφάλι του επειδή το κρατούσε σφιχτά και επειδή το χτυπούσε στην κολυμπήθρα». Η μητέρα του παιδιού δήλωσε ακόμη πως αξιωματούχοι της Εκκλησίας αργότερα την κάλεσαν τηλεφωνικά προκειμένου να της ζητήσουν συγγνώμη για τη συμπεριφορά του ιερέα.

Υπερπροστατευτική η μητέρα»
Ανώτεροι ιεράρχες καταδίκασαν επίσης τον ιερέα. Ο αρχιεπίσκοπος Γεννάδιος, ο οποίος ηγείται του τμήματος ενοριακής εργασίας στο γραφείο του Πατριαρχείου της Μόσχας, χαρακτήρισε τις πράξεις του «τρέλα» και είπε ότι μια τέτοια «ανεπαρκής» υπηρεσία κατά τη διάρκεια τελετών βλάπτει την αποστολή της Εκκλησίας. Από την πλευρά του ο πατήρ Φώτιος δήλωσε: «Δεν έχει συμβεί τίποτα μεμπτό. Η μητέρα παρενέβη στο τελετουργικό, γιατί ήταν υπερπροστατευτική. Φυσικά και δεν χτύπησε το μωρό στην κολυμπήθρα, ούτε θα μπορούσε να πνιγεί, όπως υποστηρίζει η μητέρα. Εχω 26 χρόνια υπηρεσίας και πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Ηταν τραχύς με τα μωρά
Πάντως, η διοίκηση της εκκλησίας στην Γκάτσινα, πριν τιμωρήσει τον ιερωμένο, έλαβε υπόψη της και άλλες, ανεπίσημες διαμαρτυρίες που έχουν υπάρξει, σύμφωνα με τις οποίες «ο Φώτιος ήταν "τραχύς" όταν χειριζόταν τα παιδιά».

Πηγή: ethnos.gr