Σκληρό βίντεο: Παιδί “εκτοξεύεται” από αυτοκίνητο μαζί με το κάθισμά του!

Για πολύ γερά στομάχια!

Σκληρό βίντεο: Παιδί “εκτοξεύεται” από αυτοκίνητο μαζί με το κάθισμά του!

Ένα πολύ σκληρό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο παιδί “εκτοξεύεται” από αυτοκίνητο μαζί με το κάθισμά του!

Το δίχρονο κοριτσάκι εκτοξεύτηκε με το παιδικό κάθισμα από το αυτοκίνητο της μητέρας του, ενώ εκείνη οδηγούσε, και βρέθηκε στη μέση του δρόμου, στην πόλη Μανκάτο της Μινεσότα.

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του αυτοκίνητου που ακολουθούσε από πίσω και πρόλαβε να σταματήσει έγκαιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός που σταμάτησε για να σώσει το κοριτσάκι, όση ώρα περίμενε το ασθενοφόρο και την αστυνομία, δεν είχε εμφανιστεί η μητέρα του.

Βίντεο-σοκ: Του σφήνωσε πεταλούδα στο αυτί! Η στιγμή του... απεγκλωβισμού!

Όμως, τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στη συνέχεια η γυναίκα επέστρεψε στο σημείο πεζή, για να βρει το μωρό της.

Η μικρούλα είναι καλά στην υγεία της ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό και δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τα πιθανότερο σενάριο είναι η μητέρα του παιδιού να μην είχε ασφαλίσει το παιδικό κάθισμα, αλλά και να μην είχε βάλει τις παιδικές ασφάλειες στις πίσω πόρτες.

Ανατριχιαστικό βίντεο! Κοριτσάκι έπεσε από τον δεύτερο όροφο και...

Κοριτσάκι έπεσε από τον δεύτερο όροφο... Εικόνες που κόβουν την ανάσα! Ανατριχιαστικό βίντεο!

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή Φατίχ της Κωνσταντινούπολης - που φιλοξενεί μια σημαντική σε μέγεθος αραβική κοινότητα - όμως έρχεται τώρα στο φως χάρη στο βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε η Daily Sabah από την στιγμή της διάσωσης.

Ο 17χρονος ήταν στο εργαστήριο όπου απασχολείται, όταν παρατήρησε ένα μικρό κορίτσι να βρίσκεται στην άκρη του παραθύρου στον δεύτερο όροφο σπιτιού δίπλα στην εργασία του.

Ο Ζαμπάτ κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και στάθηκε για λίγα λεπτά κάτω από το παράθυρο τη στιγμή που το μικρό κορίτσι γλίστρησε.

Επιδεικνύοντας πρωτοφανή ψυχραιμία και γρήγορα αντανακλαστικά κατόρθωσε να πιάσει το μικρό παιδί λίγο πριν πέσει στο έδαφος, σώζοντάς το από βέβαιο θάνατο.

Ο Φεουζί Ζαμπάτ είναι μετανάστης από την Αλγερία και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Κωνσταντινούπολη.

«Έκανα ότι ήταν απαραίτητο» δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι το κορίτσι πλησίασε το παράθυρο, ενώ η μητέρα της μαγείρευε στην κουζίνα.

Θρίλερ στον Βοτανικό! Νεκρός με μαχαιριές στον θώρακα ο...

Θρίλερ στον Βοτανικό, με τον άντρα που βρέθηκε νεκρός με μαχαιριές στον θώρακα!

Το αιματηρό περιστατικό στον Βοτανικό φέρεται να εκτυλίχθηκε στο πεζοδρόμιο της οδού Ορφέως 168, σημείο όπου και βρέθηκε ο νεαρός άνδρας. Το θύμα εργαζόταν σε εταιρεία στην περιοχή, ενώ από την Ασφάλεια Αττικής, που διενεργεί προανάκριση για την εγκληματική ενέργεια, εξετάζεται η εκδοχή των προσωπικών διαφορών.

Είχε δύο μαχαιριές στο στήθος

Οπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο νεαρός Πακιστανός έφερε δύο μαχαιριές στο θώρακα. Το νεαρό, 18 ετών, βρήκαν περαστικοί.

Ανατριχίλα στην Εύβοια! Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός!

Ανατριχίλα προκάλεσε η είδηση ότι βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός στην Εύβοια!

Η ώρα ήταν 10:45 το πρωί και ο βοσκός βρισκόταν στο 4ο χιλιόμετρο του δρόμου Ερέτριας – Θεολόγου στην Εύβοια όταν εντόπισε τον σκελετό σε βραχώδη έκταση.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, έφθασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ανθρώπινο σκελετό που έφερε ρούχα και παπούτσια. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο σκελετός πιθανότατα ανήκει σε γυναίκα. Ο σκελετός βρισκόταν σε θέση πρηνηδόν ωστόσο λόγω της κατάστασής του δεν μπορούσε να δώσει κάποιο άλλο στοιχείο.

Ανατριχίλα στην Εύβοια! Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός!
Περισυνελέγη και εστάλη για ανθρωπολογική εξέταση στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ από όπου αναμένονται τα αποτελέσματα, παράλληλα με τις έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση με αγνοούμενες γυναίκες όχι μόνο από την περιοχή της Εύβοιας.

Ανείπωτη τραγωδία! Μαϊμού σκότωσε βρέφος ενός μήνα για να του πάρει το γάλα!

Τραγικό θάνατο από μια μαϊμού βρήκε ένα βρέφος μόλις ενός μήνα όταν το ζώο έπεσε πάνω του για να του πάρει το γάλα που έπινε.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πόλη της επαρχίας Σαμπχάλ το περασμένο Σάββατο.

Η μητέρα του βρέφους το είχε αφήσει στο κρεβατάκι του προκειμένου να κάνει δουλειές.

Σύμφωνα με την ίδια η μαϊμού βρισκόταν στη σκεπή του σπιτιού και εξαπέλυσε την επίθεσή της όταν είδε το μπιμπερό με το γάλα.

Η μητέρα του βρέφους όταν είδε τη μαϊμού πάνω στο παίδι της άρχισε να φωνάζει με το ζώο να τρέπεται σε φυγή.

Δυστυχώς, όμως, ήταν αργά για το βρέφος το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σφοδρότητα με την οποία η μαϊμού έπεσε πάνω του.

Αυτός ήταν ο τέταρτος θάνατος από ανθρώπους στην ίδια επαρχία μέσα στο 2019.