Πανικός σε πτήση! Αεροσυνοδός τους έπιασε στα... πράσα στην τουαλέτα να...

Δεν πίστευε στα μάτια της!

Πανικός σε πτήση! Αεροσυνοδός τους έπιασε στα... πράσα στην τουαλέτα να...

Πανικός σε πτήση. Στα.. πράσα σε θερμές περιπτύξεις μέσα σε τουαλέτα αεροσκάφους έγινε ένα ζευγάρι σε πτήση της Virgin Atlantic από το Γκάτγουικ στο Μεξικό. Τους δύο 20αρηδες που γνωρίστηκαν μέσα στο αεροπλάνο «συνέλαβε» μια αεροσυνοδός.

Σύμφωνα με περιγραφές άλλων επιβατών η αεροσυνοδός βρήκε την κοπέλα να καθέται στην τουαλέτα και το αγόρι να έχει κατεβάσει τα παντελόνια του.

Στο βίντεο με τη στιγμή της «σύλληψης» η αεροσυνοδός ακούγεται να λέει προς τον άνδρα «θα ρίσκαρες τις διακοπές σου για μια π@@α;»

Ανατριχιαστικό βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές πριν πέσει αεροπλάνο στην Ελλάδα! Νεκροί 121 άνθρωποι!

Ο άνδρας αρχικά επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι η κοπέλα δεν αισθανόταν καλά αλλά η εξήγηση του δεν έγινε πιστευτή καθώς άλλος επιβάτης παρατήρησε ότι οι δύο τους δεν είχαν μπει μαζί στο αεροπλάνο και δεν γνωρίζονταν.

Από την πλευρά του ο πιλότος ενημέρωσε τις αρχές για ό,τι συνέβη σε υψόμετρο 30.000 ποδών με αστυνομικούς να περιμένουν το θερμό ζευγάρι όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Κανκούν στο Μεξικό αν και παραμένει άγνωστο αν υπήρξαν κυρώσεις για τους δύο 20αρηδες.

Εφιαλτική πτήση! «Πάγωσαν» οι επιβάτες όταν κοίταξαν έξω από το παράθυρο!

Εφιαλτική ήταν πτήση, αφού οι επιβάτες του εν λόγω αεροπλάνου πάγωσαν κανονικά όταν κοίταξαν έξω από το παράθυρο!

Σύμφωνα με το cnn, ένας άνδρας περιφερόταν στον αεροδιάδρομο και πήγε πολύ κοντά σε αεροσκάφος που ήταν έτοιμο να ξεκινήσει. Ο πιλότος ευτυχώς τον εντόπισε σύντομα, έσβησε την μηχανή και περίμενε τον άνδρα να απομακρυνθεί.

Ωστόσο, ο άνδρας όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε αλλά έκανε κάτι απίστευτο. Οι επιβάτες όταν κοίταξαν από το παράθυρο του αεροπλάνου «πάγωσαν».

Ο άνδρας πήδηξε σε ένα από τα φτερά του αεροπλάνου και προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στην καμπίνα! Το περιστατικό συνέβη σε αεροδρόμιο της Νιγηρίας, στην πόλη Λάγος.

Θρίλερ στον αέρα! Έντρομοι οι επιβάτες! Τι συνέβη;

Συνελήφθη από την ασφάλεια λίγη ώρα αργότερα. Το περιστατικό δεν καθυστέρησε την πτήση που κατευθυνόταν προς το λιμάνι Harcourt στο Δέλτα του Νίγηρα, της Νιγηρίας.

Συνελήφθη από την ασφάλεια λίγη ώρα αργότερα. Το περιστατικό δεν καθυστέρησε την πτήση που κατευθυνόταν προς το λιμάνι Harcourt στο Δέλτα του Νίγηρα, της Νιγηρίας.

Εφιαλτική πτήση! «Πάγωσαν» οι επιβάτες όταν κοίταξαν έξω από το παράθυρο!Εφιαλτική πτήση! «Πάγωσαν» οι επιβάτες όταν κοίταξαν έξω από το παράθυρο!