Το βίντεο της ημέρας: Σκύλος ανακαλύπτει 15 κιλά με ναρκωτικά - Η αντίδρασή του «πάγωσε» τις Αρχές!

«Λύσσαξε» η Avra!

Το βίντεο της ημέρας: Σκύλος ανακαλύπτει 15 κιλά με ναρκωτικά - Η αντίδρασή του «πάγωσε» τις Αρχές!

Αυτό ξεκάθαρα είναι το βίντεο της ημέρας! Σκύλος ανακαλύπτει 15 κιλά με ναρκωτικά και η αντίδρασή του «πάγωσε» τις Αρχές!

Πιο συγκεκριμένα, περισσότερα από 15 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατάσχεσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, το μεσημέρι του Σαββάτου (31/9), με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου ονόματι «Avra».

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν ύποπτο αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 22χρονο Αλβανό, στη Λωρίδα Σαγιάδας και στην έρευνα που ακολούθησε, ο σκύλος της αστυνομίας βρήκε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μεταξύ των πίσω καθισμάτων και του χώρου των αποσκευών του αυτοκινήτου, 14 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 15 κιλών και 500 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Αυτό το θυμάστε; Εξαρτήσεις: Αυτά είναι τα σημάδια που προδίδουν ότι ένα άτομο κάνει κοκαΐνη!

Ο 22χρονος συνελήφθη, φυσικά, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τον εντοπισμό των ναρκωτικών από την «Avra», με τον σκύλο να τρελαίνεται όταν τα... μυρίστηκε.

Δείτε το:

Ανατριχιαστικό βίντεο! Έκοψε τα ναρκωτικά και η μεταμόρφωση της τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Αυτό το ανατριχιαστικό βίντεο συγκλονίζει! Μία νεαρή γυναίκα, που θα παραμείνει ανώνυμη, κατάφερε να καθαρίσει το σώμα της από τα ναρκωτικά και να τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό!

Όταν βρισκόταν στην εφηβεία της ξεκίνησε την χρήση meth (μεθαμφεταμίνη) και ήταν πλήρως εθισμένη μέχρι τα 19.

"Ήταν στην αιχμή του εθισμού μου", λέει για την πρώτη εικόνα στο βίντεο που έχει όλα τα σημάδια της χρήσης. Εξαιρετικά αδύνατη λόγο υπερβολικής απώλειας βάρους, τραύματα στο πρόσωπο, ξηρό και σπασμένο δέρμα και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Βίντεο που κόβει την ανάσα! Αγόρι δύο ετών και η έγκυος θεία του πυροβολούνται «ζωντανά» στο Facebook!

Αλλά αυτό που συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια μπορεί να είναι ακόμα πιο καταστροφικό, επειδή η μεθαμφεταμίνη καταστρέφει το συκώτι, τους νεφρούς και τους πνεύμονες, ενώ σαπίζει τα δόντια και καταστρέφει τα αιμοφόρα αγγεία στον εγκέφαλο.

Ευτυχώς για την ίδια ήταν σε θέση να ξεφύγει από τον εθισμό και να αλλάξει όχι μόνο την εμφάνιση της αλλά και την ζωή στην ηλικία των 22. Μάλιστα πήρε πτυχίο στη λογιστική και έγινε μητέρα κάτι που δεν θα μπορούσε να φανταστεί τα χρόνια που ήταν εξαρτημένη.

Δείτε το video