Βίντεο σοκ: Καρέ - καρέ η φονική σύγκρουση στο Ηράκλειο! Πώς σκοτώθηκε ο άτυχος άντρας;

Πολύ σκληρές εικόνες!

Βίντεο σοκ: Καρέ - καρέ η φονική σύγκρουση στο Ηράκλειο! Πώς σκοτώθηκε ο άτυχος άντρας;

Βίντεο σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Καρέ - καρέ η φονική σύγκρουση στο Ηράκλειο! Πώς σκοτώθηκε ο άτυχος άντρας;

Εικόνες που πραγματικά κόβουν την ανάσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, στην λεωφόρο Παρλαμά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Βίντεο που κόβει την ανάσα! Προσπαθεί να ξεφύγει από τον δολοφόνο σύζυγό της αλλά δεν τα καταφέρνει!

Το πως ακριβώς συνέβη το τροχαίο κατέγραψε καρέ-καρέ κάμερα κλειστού κυκλώματος από παρακείμενη επιχείρηση. Οπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που της τοπικής ιστοσελίδας neakriti.gr, το ΙΧ βγαίνει εκτός πορείας, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας και μοιραία συγκρούεται με διερχόμενη μηχανή με αποτέλεσμα ο 50χρονος δικυκλιστής να εκσφενδονιστεί αρκετά μέτρα μακριά, χάνοντας τη ζωή του ακαριαία, ενώ τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.

Το βίντεο με το τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο


Στο βίντεο φαίνεται επίσης και ένα δεύτερο όχημα το οποίο κινείται πίσω από την μηχανή και εμπλέκεται στη σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε.

Οπως φαίνεται από το βίντεο-ντοκουμέντο τα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο όχημα σπεύδουν να δουν την κατάσταση της υγείας του 50χρονου, ωστόσο στιγμές αργότερα θα διαπιστώσουν τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Βίντεο σοκ: Φρικτός θάνατος για 30χρονο! Τον συνέθλιψε το ασανσέρ!

Βίντεο σοκ μόλις κυκλοφόρησε! Φρικτός θάνατος για 30χρονο! Τον συνέθλιψε το ασανσέρ!

Φρικτές ήταν οι τελευταίες στιγμές ενός 30χρονου ο οποίος συνεθλίβη από το ασανσέρ κτιρίου 23 ορόφων στη Νέα Υόρκη.

Ο Samuel Charles Waisbren επιχείρησε να βγει από το ασανσέρ, εκείνο άρχισε να πέφτει με ανοιχτή την πόρτα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο αφού παγιδεύτηκε ανάμεσα στον ανελκυστήρα και τον τοίχο, αναφέρει το Abc News.

Βίντεο που κόβει την ανάσα! Αγόρι δύο ετών και η έγκυος θεία του πυροβολούνται «ζωντανά» στο Facebook!

Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε άλλα τρία άτομα μέσα στο ασανσέρ που βίωσαν, σε απόσταση αναπνοής, τον άδικο θάνατο του 30χρονου.

Σοκ! Πόδι γυναίκας πιάστηκε στις κυλιόμενες και ακρωτηριάστηκε! Σκληρές εικόνες!

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου και δείχνει γυναίκα να ακρωτηριάστηκε, όταν το πόδι της πιάστηκε στις κυλιόμενες σκάλες. Οι εικόνες είναι σκληρές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχαν τοποθετηθεί ειδικές σημάνσεις που έγραφαν ότι οι κυλιόμενες βρισκόντουσαν υπό δοκιμή, κάτι που την ίδια δεν την ενδιέφερε. Για το λόγο αυτό τις έσκισε και τις χρησιμοποίησε.

Ποδοπατήθηκαν σε κυλιόμενη σκάλα στο μετρό! (Βίντεο)

Το πόδι της γυναίκας έπεσε μέσα και αμέσως το μηχάνημα το μάγκωσε. Στην συνέχεια έπεσε στο έδαφος και φώναζε για βοήθεια. Κάποιος περαστικός που την άκουσε, πάτησε το κουμπί για να σταματήσουν, ωστόσο ήταν αργά, αφού ήδη σφάδαζε από τους πόνους, αφού το πόδι της από το γόνατο και κάτω, είχε χαθεί.

Όταν κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν οι διασώστες είδαν ότι της έλειπε το μισό πόδι. Όταν την μετέφεραν στο χειρουργείο κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο όχι να σώσουν το πόδι της.

Τραγικός θάνατος για 12χρονο! Μαγκώθηκε στην κυλιόμενη σκάλα και έπεσε από τα 15 μέτρα!

Τραγικός θάνατος για 12χρονο, ο οποίος μαγκώθηκε στην κυλιόμενη σκάλα και έπεσε από τα 15 μέτρα!

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Ράντσι, στην ανατολική Ινδία.

Στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας φαίνεται το νεαρό αγόρι να επιχειρεί να «σταματήσει» την κυλιόμενη σκάλα όταν ξαφνικά το παντελόνι του μαγκώνεται.

Τα δευτερόλεπτα που ακολουθούν είναι συγκλονιστικά καθώς ο 12χρονος προσπαθεί αγωνιωδώς να κρατηθεί ενώ κρέμεται στο κενό, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι η νομοθεσία στην Ινδία υποχρεώνει τα εμπορικά κέντρα να έχουν δίχτυα ασφαλείας γύρω από τις κυλιόμενες σκάλες προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιου είδους δυστυχήματα.

Όπως σχολίασε δημοσιογράφος που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, «αν υπήρχε δίχτυ ασφαλείας το αγόρι θα είχε σωθεί».