Βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα! Νεκρό αγοράκι εμφανίζεται σε θάλαμο νοσοκομείου!

Τρομακτικές εικόνες!

Βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα! Νεκρό αγοράκι εμφανίζεται σε θάλαμο νοσοκομείου!

Ένα βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα όταν φαίνεται να εμφανίζεται σε θάλαμο νοσοκομείου ένα... νεκρό αγοράκι!

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο μεταξύ οπαδών της μεταφυσικής και πιο… ορθολογιστών χρηστών, σχετικά με ένα βίντεο που δημοσίευσε η Mirror.

Ένα βίντεο το οποίο δείχνει το «φάντασμα» ενός μικρού αγοριού να εμφανίζεται σε έναν θάλαμο νοσοκομείου παίδων στην Αργεντινή.

Σύμφωνα με τη Mirror, το βίντεο τράβηξε μία νοσοκόμα με το κινητό της στο νοσοκομείο, όταν είδε το πνεύμα του νεκρού αγοριού πίσω από τα σκεπάσματα ενός παιδικού κρεβατιού.

Ο θάλαμος που οι νοσηλευτές λένε ότι βλέπουν το μικρό νεκρό αγόρι βρίσκεται σε μία εγκαταλελειμμένη πλέον πτέρυγα του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο λένε ότι το αγόρι πέθανε πριν αρκετά χρόνια μέσα στον θάλαμο 500 και από τότε, βλέπουν ο φάντασμά του αρκετές φορές μέσα στην ημέρα.

Πάντως, άλλοι επιμένουν ότι δεν βλέπουν τίποτα και άλλοι λένε ότι διακρίνουν ξεκάθαρα το φάντασμα. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πηγή: athensmagazine.gr

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Άνδρας σώζει παιδιά σε αυτοκίνητο που «κυλάει» χωρίς οδηγό!

Βίντεο που κόβει την ανάσα γίνεται viral! Άνδρας σώζει παιδιά σε αυτοκίνητο που «κυλάει» χωρίς οδηγό την τελευταία στιγμή!

Ο ήρωας της ημέρας έγινε ένας οδηγός ταξί στην Κίνα όταν διαπίστωσε ότι ένα αυτοκίνητο κυλάει ακυβέρνητο στην κατηφόρα, έχοντας μάλιστα δύο μικρά παιδιά στο πίσω κάθισμα.

Ο ταξιτζής σταμάτησε το όχημά του και τρέχοντας πρόλαβε να επιβιβαστεί και να σταματήσει το αυτοκίνητο που κυλούσε στην κατηφόρα πριν συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα. Δείτε το βίντεο:

Βίντεο σοκ! «Πάγωσε» όταν είδε αυτό δίπλα στο αυτοκίνητο του!

Αυτό είναι ένα βίντεο που προκαλεί σοκ! «Πάγωσε» όταν είδε αυτό δίπλα στο αυτοκίνητο του!

Μπροστά σ' ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε ένας άνδρας, όταν αποφάσισε να τσεκάρει τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας που είχε βάλει στο σπίτι του, στην είσοδο του αυτοκινήτου του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μπιόρν Μέλαντ από την Σουηδία, βλέποντας τα πλάνα ανακάλυψε μία περίεργη... μορφή να κινείται περιμετρικά του αμαξιού του, μερικές μέρες από τον θάνατο του πατέρα του ιδιοκτήτη του σπιτιού του.

Δείτε το σχετικό βίντεο: