Βίντεο σοκ: Βρέθηκε σκελετός γοργόνας και σας τον παρουσιάζουμε!

Το παραδέχτηκαν και επιστήμονες!

Βίντεο σοκ:  Βρέθηκε σκελετός γοργόνας και σας τον παρουσιάζουμε!

Ό,τι δείτε παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ο σκελετός αποδεικνύει ότι υπάρχουν γοργόνες! Η περιγραφή λέει ότι ήταν πιθανό μέλος της ασιατικής οικογένειας που αποτελείται από γοργόνες, το οποίο έχει θεωρηθεί ένα σπάνιο εύρημα στην Ευρώπη!

Όπως λέει το Μουσείο, η γοργόνα Haraldskær οπως την έχουν ονομάσει ήταν περίπου 18 ετών, με μακριά, πυκνά μαλλιά και μακριούς αιχμηρούς κυνόδοντες. Είχε κατι σαν τσάντα που περιείχε ένα δόντι καρχαρία, μια ουρά φιδιού, ένα κέλυφος απο μύδια και ένα λουλούδι.

Ο σκελετός είναι πλήρης, αν και του λείπει το ένα χέρι – ή ενδεχομένως ένα πτερύγιο. Όσο φορά την προέλευση τους; μη γήινη! όσοι έχουν ψάξει αρχαία κείμενα μιλάνε για θεούς μισό ψάρι μισό άνθρωπο!,εκτός βεβαία για μια φυλή Dogon που τους έμαθαν ακομα και για το Σείριο! κατι οντά σαν γοργόνες!

Βίντεο που σοκάρει: Κεραυνός πέφτει σε γήπεδο και τραυματίζει ποδοσφαιριστές!

Ένα βίντεο που σοκάρει κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου κεραυνός πέφτει σε γήπεδο και τραυματίζει ποδοσφαιριστές!

Στιγμές απόλυτου τρόμου και πανικού έζησαν ποδοσφαιριστές στην Τζαμάικα, σε αναμέτρηση των κολεγίων του Wolmer’s Boys και του Jamaica College, όταν δύο παίχτες κεραυνοβολήθηκαν και έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 82′ λεπτό του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Wolmer’s Boys.

Όπως θα δείτε στο βίντεο αυτόπτη μάρτυρα, κατά τη διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε ξαφνικά μία λάμψη και μετά οι δύο ποδοσφαιριστές έπιασαν τα κεφάλια τους και έπεσαν στο έδαφος.

Ηλιούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε σε λαϊκή! Τρεις οι τραυματίες!

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά δεν διατρέχουν κίνδυνο!