Βίντεο που σοκάρει! Τον χτύπησε κεραυνός και άρπαξε φωτιά!

Άνοιξε τρύπα στο έδαφος!

Βίντεο που σοκάρει! Τον χτύπησε κεραυνός και άρπαξε φωτιά!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που σοκάρει! Κεραυνός χτύπησε έναν άνδρα και άρπαξε φωτιά στα πόδια!

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ένας 27χρονος στο Τέξας που είχε βγάλει βόλτα τους σκύλους του και τον χτύπησε κεραυνός με αποτέλεσμα να εκραγούν τα παπούτσια και οι κάλτσες του και να ανοίξει τρύπα στο έδαφος!

Μία υπάλληλος από γειτονικό ιατρείο μικρών ζώων στην περιοχή Σπρινγκς της κομητείας Χάρις του Τέξας, που είδε τον κεραυνό να πέφτει στον Άλεξ Κορία, έτρεξε να τους παράσχει τις πρώτες βοήθειες και να του κάνει καρδιοπνευμνονική ανάνηψη καθώς ο 27χρονος μηχανικός είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε σταματήσει η καρδιά του να λειτουργεί. Με πολλές προσπάθειες κατάφερε να τον συνεφέρει.

Βίντεο - σοκ! 24χρονος σκότωσε 4 άστεγους την ώρα που κοιμόντουσαν!

Η στιγμή που ο κεραυνός τινάζει τον 27χρονο στον αέρα
Οι πιθανότητες να κεραυνοβοληθεί κάποιος είναι μία στις 15.300 σύμφωνα με την αμερικανική Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και ακόμη μικρότερες να καταγραφεί ένα τέτοιο συμβάν σε βίντεο, αλλά αυτό ακριβώς συνέβη.

«Δεν θυμάμαι πώς με χτύπησε ο κεραυνός», είπε ο τυχερός στην ατυχία του 27χρονος σε τοπικό δίκτυο. «Η οικογένειά μου με ρώτησε αν ήθελα να δω το βίντεο κι ήταν πραγματικά περίεργο να το βλέπω να συμβαίνει σε μένα», πρόσθεσε.

Το βίντεο δείχνει έναν μικρό κεραυνό να εμφανίζεται από το πουθενά και να χτυπά το τσιμέντο ακριβώς πίσω από το σημείο που βρισκόταν ο Κορέα. Ο Τεξανός έπεσε αμέσως προς τα πίσω και σωριάστηκε αναίσθητος. «Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι είναι να ξυπνώ μέσα στο ελικόπτερο που μετέφερε στο νοσοκομείο και να μου λένε ότι με χτύπησε κεραυνός», είπε. Το αριστερό του μάτι παραμένει μαυρισμένο και κλειστό, όχι όμως από το ηλεκτρικό ρεύμα που διαπέρασε το πόδι του, αλλά από την πτώση το έδαφος. Έμεινε τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο, αλλά πήρε εξιτήριο προχθές. «Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός, θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Και τώρα έχω πλέον και μια συνταρακτική ιστορία να αφηγούμαι...»

Πηγή: iefimerida.gr

Βίντεο που σοκάρει: Κεραυνός πέφτει σε γήπεδο και τραυματίζει ποδοσφαιριστές!

Ένα βίντεο που σοκάρει κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου κεραυνός πέφτει σε γήπεδο και τραυματίζει ποδοσφαιριστές!

Στιγμές απόλυτου τρόμου και πανικού έζησαν ποδοσφαιριστές στην Τζαμάικα, σε αναμέτρηση των κολεγίων του Wolmer’s Boys και του Jamaica College, όταν δύο παίχτες κεραυνοβολήθηκαν και έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 82′ λεπτό του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Wolmer’s Boys.

Όπως θα δείτε στο βίντεο αυτόπτη μάρτυρα, κατά τη διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε ξαφνικά μία λάμψη και μετά οι δύο ποδοσφαιριστές έπιασαν τα κεφάλια τους και έπεσαν στο έδαφος.

Ηλιούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε σε λαϊκή! Τρεις οι τραυματίες!

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά δεν διατρέχουν κίνδυνο!