Βίντεο σοκ! Γυναίκα πέφτει στις γραμμές του μετρό επειδή "χάζευε" στο κινητό της!

Προσοχή! Σκληρές εικόνες!

Βίντεο σοκ! Γυναίκα πέφτει στις γραμμές του μετρό επειδή

Βίντεο σοκ βγήκε στη δημοσιότητα! Μία γυναίκα πέφτει στις γραμμές του μετρό επειδή "χάζευε" το κινητό της! Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της;

Ευτυχώς για την ίδια δεν τραυματίστηκε παρά την απερισκεψία της

Τυχερή αποδείχθηκε μια γυναίκα στην Ισπανία η οποία έπεσε στις γραμμές του Μετρό της Μαδρίτης επειδή ήταν αφηρημένη κοιτώντας το κινητό της τηλέφωνο.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα απο τη διοίκηση του Μετρό της ισπανικής πρωτεύουσας φαίνεται η γυναίκα να προχωρά στην αποβάθρα στον σταθμό Εστρέτσο έχοντας ακούσει ότι πλησιάζει το τρένο.


Η γυναίκα, όμως, δεν ξεκολλάει τα μάτια της από το κινητό τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί ότι έχει φτάσει στην άκρη της αποβάθρας.

Η συνέχεια του βίντεο είναι τρομακτική καθώς η γυναίκα πέφτει στις γραμμές του Μετρό με τους υπόλοιπους πολίτες που περιμένουν τον συρμό να αρχίζουν έντρομοι να κάνουν σήματα στον μηχανοδηγό να σταματήσει.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Μετρό της Μαδρίτης η γυναίκα δεν τραυματίστηκε.

Δοθείσης της ευκαιρίας οι υπεύθυνοι του Μετρό θύμισαν στους επιβάτες ότι «το να μην ξεκολλάει κανείς το βλέμμα του από το κινητό τηλέφωνο ενώ περιμένει το Μετρό μπορεί να αποδειχθεί πολύ "ακριβή" επιλογή».

Βίντεο σοκ: Σάλος στο διαδίκτυο με την κακοποίηση πειραματόζωων! Τα έπιαναν από το λαιμό και τους πέρναγαν χειροπέδες...

Σάλο έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο εικόνες από βίντεο που κυκλοφόρησε η φιλοζωική οργάνωση Cruelty Free International, το οποίο δείχνει σκηνές βίας σε μαϊμούδες και σκυλιά που χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα, με τους εργαζόμενους σε εργαστήρια στο Αμβούργο να τα πιάνουν από το λαιμό και να τους φοράνε χειροπέδες.

Συγκεκριμένα, το βίντεο καταγράφει τους εργαζομένους του εργαστηρίου Laboratory of Pharmacology and Toxicology (LPT) να φέρονται με βαρβαρότητα σε πειραματόζωα φορώντας τους χειροπέδες και πιάνοντάς τα από τον λαιμό. Τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης μπήκαν στα εργαστήρια και κατέγραψαν σε βίντεο τη διαδικασία, το οποίο αργότερα δημοσίευσαν προκαλώντας σάλο με τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο εν λόγω εργαστήριο.

Βίντεο σοκ: Σάλος στο διαδίκτυο με την κακοποίηση πειραματόζωων! Τα έπιαναν από το λαιμό και τους πέρναγαν χειροπέδες...

Βίντεο σοκ: Βρέθηκε σκελετός γοργόνας και σας τον παρουσιάζουμε!

Ό,τι δείτε παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ο σκελετός αποδεικνύει ότι υπάρχουν γοργόνες! Η περιγραφή λέει ότι ήταν πιθανό μέλος της ασιατικής οικογένειας που αποτελείται από γοργόνες, το οποίο έχει θεωρηθεί ένα σπάνιο εύρημα στην Ευρώπη!

Όπως λέει το Μουσείο, η γοργόνα Haraldskær οπως την έχουν ονομάσει ήταν περίπου 18 ετών, με μακριά, πυκνά μαλλιά και μακριούς αιχμηρούς κυνόδοντες. Είχε κατι σαν τσάντα που περιείχε ένα δόντι καρχαρία, μια ουρά φιδιού, ένα κέλυφος απο μύδια και ένα λουλούδι.

Ο σκελετός είναι πλήρης, αν και του λείπει το ένα χέρι – ή ενδεχομένως ένα πτερύγιο. Όσο φορά την προέλευση τους; μη γήινη! όσοι έχουν ψάξει αρχαία κείμενα μιλάνε για θεούς μισό ψάρι μισό άνθρωπο!,εκτός βεβαία για μια φυλή Dogon που τους έμαθαν ακομα και για το Σείριο! κατι οντά σαν γοργόνες!