"Φοβάσαι" κι εσύ τη ζυγαριά; Ο Σταύρος Μπατράς σου έχει τον τέλειο τρόπο για να ζυγίζεσαι!

Απίστευτο γέλιο!

Εάν "φοβάσαι" κι εσύ να ανέβεις στη ζυγαριά, ο Σταύρος Μπαρτάς σου βρήκε τη λύση! Μάθε τον τέλειο τρόπο για να ζυγίζεσαι!

Ο Σταύρος Μπαρτάς είναι γνωστός για τα ξεκαρδιστικά του βίντεο, με τα οποία έχει κατακλείσει όλο το Instagram! Ένα από αυτά, και ο πιο ευρηματικός τρόπος για να ζυγίζεσαι... δεν πρέπει να το χάσεις!

Cjkats_1927: Αυτό το Instagram πρέπει να το ακολουθήσεις! Οι αναρτήσεις που θα σας κάνουν να «λιώσετε» στα γέλια!

Εάν κάνεις μία βόλτα στον προσωπικό του λογαριασμό θα απολαύσεις ένα σωρό ευφυή βίντεο που αν μη τι άλλο θα σου φτιάξουν τη μέρα.

O Σταύρος είναι και μέλος της κωμικής ομάδας "Kamm1tv" όπου σίγουρα θα βρεις όσα χιουμοριστικά βίντεο χρειάζεσαι!

Δίδυμο "φωτιά"! Ο «Αγάπη Μόνο» και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης σε ένα βίντεο που δεν πρέπει να χάσετε!

Αυτό το δίδυμο "φωτιά' δεν πρέπει να το χάσετε σε καμία περίπτωση! Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μαζί με τον «Αγάπη Μόνο» σε ένα απολαυστικό βίντεο!

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι γνωστός για τα απολαυστικά του βίντεο στο YouTube και τις «Ιδιωτικές Κατακραυγές» όπου δεν αφήνει κανέναν καλεσμένο του ήσυχο! Σειρά λοιπόν είχε ο Τάσος Ποτσέπης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια με την επική φράση «Αγάπη Μόνο».

Το βίντεο της ημέρας: Σκύλος ανακαλύπτει 15 κιλά με ναρκωτικά - Η αντίδρασή του «πάγωσε» τις Αρχές!

Στο νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ο Τάσος Ποτσέπης μιλάει για όλους και για όλα και χαρίζει στιγμές άπειρου γέλιου.

Εσύ θα το χάσεις;

Τάσος Ποτσέπης: O «Αγάπη μόνο» ξεσπάει για το κόψιμο από τους Ειδικούς Φρουρούς!

Ο Τάσος Ποτσέπης ή αλλιώς όπως έγινε viral «Αγάπη μόνο» ξέσπασε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το κόψιμο του από τους Ειδικούς φρουρούς.

Όπως έχει γίνει γνωστό, είχε καταθέσει τα χαρτιά του για να ενταχθεί στο σώμα των Ειδικών Φρουρών. Ωστόσο, ο ψυχίατρος και η επιτροπή ψυχοτεχνικών της ΕΛΑΣ τον έκρινε ως ακατάλληλο.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο», ο Τάσος Ποτσέπης ξέσπασε για τα όσα βίωσε.

Ο ίδιος, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ψυχολογικού bullying, ρατσισμού και διάκρισης ενώ δε δίστασε να πει ότι έχει μπει σε δικαστική διαδικασία. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει ήδη αίτημα για να ενταχθεί στο Λιμενικό Σώμα.

Τάσος Ποτσέπης «Αγάπη μόνο»

Απίστευτο βίντεο! Ο πρωτότυπος τρόπος που του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

Απίστευτο βίντεο! Ο πρωτότυπος τρόπος που του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της! Σίγουρα δεν θα το έχετε ξαναδεί!

Η γυναίκα του αποφάσισε να του ανακοινώσει το χαρμόσυνο νέο με έναν "περίεργο" τρόπο που ο Κόρι δεν περίμενε!

Ο Κόρι λοιπόν, είναι ένας youtuber και το κανάλι του ονομάζεται "Dude Like Hella", οπότε όταν ξεκίνησε η δοκιμασία νόμιζε πως ήταν ένα απλό βίντεο. Με τίποτε δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως η κατάληξη του challenge με το τυφλό τεστ που του έκανε η γυναίκα του Κρίστεν θα ήταν και η εγκυμοσύνη της!

Απίστευτο! Της έκανε πρόταση γάμου στο Guess My Age! (Βίντεο)

Το τεστ ήταν να ανεβάσουν ένα βίντεο στο οποίο ο Κόρι θα δοκίμαζε με δεμένα τα μάτια διάφορα φαγητά μπροστά του με εκείνον να μαντεύει τι είναι αυτό που δοκιμάζει κάθε φορά!

Στο τέλος όμως τον περίμενε μια έκπληξη! Παρακολουθήστε τι έγινε στο παρακάτω βίντεο!