Το βίντεο της ημέρας! Άλογο έσωσε οικογένεια από φωτιά!

Απίστευτες εικόνες!

Το βίντεο της ημέρας! Άλογο έσωσε οικογένεια από φωτιά!

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το βίντεο της ημέρας, στο οποίο κατέγραψαν άλογο την ώρα που έσωσε οικογένεια από φωτιά!

Με τις φωτιές να μαίνονται στην Καλιφόρνια και την οικολογική καταστροφή να βρίσκεται σε εξέλιξη, ένα άλογο είναι εκείνο που "σώζει τη μέρα"!

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter εκτός από την συγκίνηση, υπενθυμίζει έντονα ότι στις φυσικές καταστροφές πλήττονται και τα ζώα εκτός από τους ανθρώπους και τις κατοικίες.

Βίντεο - σοκ: Αρκούδα επιτέθηκε σε θηριοδαμαστή! Προσοχή σκληρές εικόνες!

Δείχνει ένα άλογο που έχει σωθεί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, να επιστρέφει στις φλόγες για να σώσει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Πράγματι, στο παρακάτω βίντεο μετά από λίγο, εμφανίζεται το άλογο με τρία μικρότερα άλογα, τα οποία και παίρνει μαζί του.

Βίντεο σοκ: Έσπασε το λαιμό του σε άλμα με τριπλή κωλοτούμπα!

Εικόνες που σοκάρουν στη Ρωσία καθώς κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα βίντεο με έναν 22χρονο γυμναστή, ο οποίος επιχείρησε να κάνει άλμα με τριπλή κωλοτούμπα και έσπασε το λαιμό του.

Το Σεπτέμβρη που πέρασε, ο Αχεγκέτ Βαλίτοφ από την πόλη Ούφα επιχείρησε το ακροβατικό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ένα μήνα μετά η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Ο 22χρονος, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ζήτησε δημόσια βοήθεια από τους συμπολίτες του, προκειμένου να τον ενισχύσουν οικονομικά για τα ιατρικά του έξοδα.

Η πτώση του ήταν τόσο άσχημα με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον αυχένα του. Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοβαρότατο ατύχημα, με την δεξιά πλευρά του να παραμένει παράλυτη, ενώ η αριστερή συνήλθε πριν από λίγες μέρες.

Βίντεο - σοκ! 24χρονος σκότωσε 4 άστεγους την ώρα που κοιμόντουσαν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σκληρό βίντεο: Παιδί “εκτοξεύεται” από αυτοκίνητο μαζί με το κάθισμά του!

Ένα πολύ σκληρό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο παιδί “εκτοξεύεται” από αυτοκίνητο μαζί με το κάθισμά του!

Το δίχρονο κοριτσάκι εκτοξεύτηκε με το παιδικό κάθισμα από το αυτοκίνητο της μητέρας του, ενώ εκείνη οδηγούσε, και βρέθηκε στη μέση του δρόμου, στην πόλη Μανκάτο της Μινεσότα.

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του αυτοκίνητου που ακολουθούσε από πίσω και πρόλαβε να σταματήσει έγκαιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός που σταμάτησε για να σώσει το κοριτσάκι, όση ώρα περίμενε το ασθενοφόρο και την αστυνομία, δεν είχε εμφανιστεί η μητέρα του.

Βίντεο-σοκ: Του σφήνωσε πεταλούδα στο αυτί! Η στιγμή του... απεγκλωβισμού!

Όμως, τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στη συνέχεια η γυναίκα επέστρεψε στο σημείο πεζή, για να βρει το μωρό της.

Η μικρούλα είναι καλά στην υγεία της ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό και δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τα πιθανότερο σενάριο είναι η μητέρα του παιδιού να μην είχε ασφαλίσει το παιδικό κάθισμα, αλλά και να μην είχε βάλει τις παιδικές ασφάλειες στις πίσω πόρτες.

Βίντεο σοκ: Έδειρε χωρίς έλεος τη σύζυγό του επειδή άλλαξε θέση στην τηλεόραση!

Ένα βίντεο σοκ έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη! Άντρας, έδειρε χωρίς έλεος τη σύζυγό του επειδή άλλαξε θέση στην τηλεόραση!

Η είδηση, που μας έρχεται από το Βιετνάμ, δεν είναι μόνο ότι την χτύπησε χωρίς έλεος αλλά ότι εκείνη κρατούσε το μωρό τους αγκαλιά ενώ ήταν πεσμένη στο πάτωμα και προσπαθούσε να γλιτώσει χρησιμοποιώντας τα πόδια της.

Επικό βίντεο! Τον «τσάκωσε» με άλλη, τον χαστούκισε και εκείνη την έριξε στο πάτωμα!

Η πράξη αυτή σε κάθε περίπτωση είναι πέρα για πέρα αδικαιολόγητη, ωστόσο στην προκειμένη την έδειρε επειδή άλλαξε θέση στην τηλεόραση! Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του δηλαδή.

Η γυναίκα είναι γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός στο Βιετνάμ, ενώ εκείνος ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες.

Δείτε το: