Βίντεο σοκ! Η στιγμή εξάρθρωσης του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών!

Αντέχετε να το δείτε;

Βίντεο σοκ! Η στιγμή εξάρθρωσης του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών!

Σοκ έχει προκαλέσει αυτό το βίντεο από τη στιγμή της εξάρθρωσης του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών!

Βίντεο από την επιχείρηση του Λιμενικού σε διαμέρισμα στην Κυψέλη κατά την οποία εξαρθρώθηκε κύκλωμα που μετέφερε μετανάστες στην Ευρώπη ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Βίντεο - σοκ: Άγρια ληστεία με ρόπαλα στη Θεσσαλονίκη!

Στο εντυπωσιακό βίντεο, οι πάνοπλοι άνδρες του Λιμενικού ανεβαίνουν τις σκάλες της πολυκατοικίας με προτεταμένα τα όλα. Αρχικά μπαίνουν σε ένα άδειο δωμάτιο, ωστόσο στο επόμενο εντοπίζουν τους διακινητές που κρατούσαν φυλακισμένους μετανάστες που αναζητούσαν μια καλύτερη ζωή.

Βίντεο: Η επιχείρηση του Λιμενικού στο διαμέρισμα στη Κυψέλη
«Down» ακούγεται να φωνάζει ένας από τους άνδρες που συμμετείχαν στην επιχείρηση. «Ελέγξτε το χώρο», φωνάζει ένας άλλος. Σημειώνεται ότι στην έφοδο σε δεύτερο διαμέρισμα, ο Λιμενικοί εντόπισαν κι άλλα μέλη του κυκλώματος, που δεν προέβαλαν αντίσταση στη σύλληψη. Επίσης στο εν λόγω βίντεο παρουσιάζονται και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται οι άθλιες συνθήκες στις οποίες ζούσαν οι μετανάστες θύματα του κυκλώματος διακίνησης.

Πηγή: iefimerida

Βίντεο σοκ! Αστυνομικό όχημα παρασέρνει και εκτοξεύει διαδηλωτή 50 μέτρα μακριά!

Στη δημοσιότητα κυκλοφόρησε βίντεο που προκαλεί σοκ! Ένα αστυνομικό όχημα παρασέρνει και εκτοξεύει έναν διαδηλωτή σε απόσταση 50 μέτρα μακριά!

Ενα συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή που όχημα της αστυνομία παρασέρνει σφοδρά διαδηλωτή στη Χιλή, έδωσαν στην δημοσιότητα οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Βίντεο σοκ! Γυναίκα πέφτει στις γραμμές του μετρό επειδή "χάζευε" στο κινητό της!

Η κατάσταση στη χώρα εξακολουθεί να είναι τεταμένη. Τουλάχιστον 20 νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός μετά τις μαζικές διαδηλώσεις που ξέσπασαν στη χώρα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αύξηση κατά 38% στην τιμή του εισιτηρίου στο μετρό, την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ζει κάτω από συνθήκες απόλυτης ανέχειας.

Βίντεο: Οχημα της αστυνομίας χτυπά διαδηλωτή στη Χιλή
Στο εν λόγω βίντεο μια ομάδα από διαδηλωτές φαίνεται να κινείται σε κεντρικό δρόμο της χώρας. Ξαφνικά το όχημα της αστυνομίας περνά με μεγάλη ταχύτητα και παρασύρει διαδηλωτή, πετώντας τον σχεδόν 50 μέτρα μακριά. Εν συνεχεία, το όχημα απομακρύνεται, ενώ οι παρευρισκόμενοι σοκαρισμένοι προσπαθούν να βοηθήσουν τον άνδρα που βρίσκεται στο έδαφος.

Πηγή: iefimerida.gr