Βίντεο σοκ! Ελάφι κατέβηκε από την Πάρνηθα και "εισέβαλε" σε αυλή στους Θρακομακεδόνες!

Θα πάθετε πλάκα!

Βίντεο σοκ! Ελάφι κατέβηκε από την Πάρνηθα και

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο με ένα ελάφι που κατέβηκε ανενόχλητο από την Πάρνηθα και "εισέβαλε" σε αυλή στους Θρακομακεδόνες.

Ένα μεγάλο αρσενικό ελάφι κατέβηκε από την Πάρνηθα και έκανε βόλτες στην περιοχή την Κυριακή, ενώ όπου έβλεπε κήπους με δέντρα και πρασινάδα έμπαινε μέσα.

Το βίντεο της ημέρας! Άλογο έσωσε οικογένεια από φωτιά!

Μία έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Κυριακής τους κατοίκους τις περιοχής του Πανοράματος στους Θρακομακεδόνες Αττικής.

Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο αρσενικό ελάφι κατέβηκε από την Πάρνηθα και έκανε βόλτες στην περιοχή, ενώ όπου έβλεπε κήπους με δέντρα και πρασινάδα έμπαινε μέσα.


Στο βίντεο που ακολουθεί, και στις φωτογραφίες, φαίνεται το ελάφι να τρίβει τα κέρατά του στα δέντρα του κήπου και να βόσκει. Μετά από λίγα λεπτά, αποχώρησε, αναζητώντας νέο προορισμό...

Πηγή: protothema.gr

Βίντεο σοκ! Ανακόντα καταπίνει έναν ολόκληρο κάστορα!

Θα πάθετε σοκ με αυτό το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με το ανακόντα που καταπίνει έναν ολόκληρο κάστορα!

Το βίντεο του ανακόντα έχει γίνει viral και έχει προκαλέσει τη φρίκη όλων όσων το είδαν.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω φίδι κινείται μέσα στα νερά του ποταμού και καταβροχθίζει ένα καπιμπάρα. Το καπιμπάρα αποτελεί είδος κάστορα.

Βέβαια είναι γνωστό πως τα φίδια κάθε είδους δεν μασάνε τα θηράματά τους και αντ' αυτού τα καταπίνουν ολόκληρα μένοντας έτσι χορτασμένα για πολλές μέρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίντεο που συγκλονίζει: Πύθωνας καταβρόχθισε αδέσποτο σκύλο! Πολύ σκληρές εικόνες!

Βίντεο που συγκλονίζει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πύθωνας καταβρόχθισε αδέσποτο σκύλο στην Ινδία. Πολύ σκληρές εικόνες.

Τη σπάνια στιγμή που ένας τεράστιος πύθωνας καταπίνει τη λεία του στη φύση κατέγραψε ένας Ινδός κινηματογραφιστής.

Το φίδι με μήκος σχεδόν 4 μέτρα άρχισε να καταπίνει σιγά-σιγά, ένα αδέσποτο σκυλί. Το τεράστιο στόμα του ερπετού ανοίγει και αρχίζει να καταβροχθίσει το σκύλο από το κεφάλι. Ωστόσο, μετά από μόλις 14 δευτερόλεπτα, ο πύθωνας κάνει εμετό το θήραμά του και φεύγει.

Σύμφωνα με τον φυσιοδίφη κινηματογραφιστή, η απόφαση του πύθωνα να εγκαταλείψει το γεύμα του έγινε, πιθανότατα, εξαιτίας της παρουσίας ενός άλλου θηρευτή στην περιοχή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πύθωνες προτιμούν να εγκαταλείψουν το θήραμά τους και να απομακρυνθούν, επειδή νιώθουν ότι κινδυνεύουν.