Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη και μια νεκρή!

Αναζητείται ο δράστης!

Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη και μια νεκρή!

Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη και μια νεκρή ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αναζητείται από τις Αρχές ο 27χρονος δράστης.

Την ζωή της έχασε μια 46χρονη. Το συγκλονιστικό τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή Γκάρλαντ στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Στο βίντεο φαίνεται το φορτηγάκι με οδηγό έναν 27χρονο που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται να πέφτει με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο με οδηγό την 46χρονη Τζόις Κόις.

Τροχαίο στον Κηφισό! Ουρές χιλιομέτρων από μποτιλιάρισμα!

Η 46χρονη στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή.

Σοβαρό τροχαίο στην Χαλκίδα - Αυτοκίνητο παρέσυρε 26χρονο! Ποια η κατάσταση του;

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Χαλκίδα όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε έναν 26χρονο! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ένας 26χρονος ο οποίος το πρωί της Δευτέρας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος, στην Έξω Παναγίτσα, στο δρόμο Χαλκίδας-Αρτάκης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Evia Zoom o 26χρονος διέσχιζε κάθετα την λεωφόρο Γ. Παπανδρέου όταν τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ο ηλικιωμένος οδηγός. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από εκεί λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, -σε κεφάλι και σπλήνα-, στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σοκ στη Φθιώτιδα: Σοβαρό τροχαίο! Οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου!

Πηγή: iefimerida.gr

Σοβαρό τροχαίο τώρα στην Συγγρού! Μηχανή παρέσυρε πεζούς!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Συγγρού. Μηχανή παρέσυρε πεζούς στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μηχανή παρέσυρε δύο πεζούς -γιαγιά με εγγόνι- που προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο, στο ύψος της Φραντζή.

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην εθνική Πατρών-Πύργου!

Στο σημείο βρίσκεται Τροχαία, ενώ έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες.

Ο οδηγός της μηχανής βρίσκεται στο οδόστρωμα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή του.