Βίντεο σοκ! Ληστής πυροβολεί την ταμία στο κεφάλι!

Προσοχή! Σκληρές εικόνες...

Βίντεο σοκ! Ληστής πυροβολεί την ταμία στο κεφάλι!

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο με τον ληστή που δε διστάζει καθόλου και πυροβολεί την ταμία στο κεφάλι!

Ένα σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Βραζιλία, με έναν ληστή να πυροβολεί στο κεφάλι μία ταμία!

Βίντεο σοκ! Η στιγμή που παιδόφιλος αρπάζει το ανήλικο κοριτσάκι!

Το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο από την καταγγελιά συγγενών της 23χρονης Ρενάτα Ρανιέλ Αλμέιδα ότι ο άνδρας που άνοιξε πυρ ήταν ο πρώην σύντροφος της κοπέλας.

Τους ισχυρισμούς τους ενισχύουν οι εικόνες που έχει καταγράψει η καμέρα ασφαλείας καθώς στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας που παρουσιάστηκε ως ληστής να την πυροβολεί στο κεφάλι αφού η 23χρονη του έχει δώσει όλα τα χρήματα στο ταμείο και αφού δεν έχει αντιδράσει καθόλου.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα ο κρανοφόρος άνδρας έχει ζητήσει από τις άλλες τρεις υπαλλήλους να μετακινηθούν στο πίσω μέρος του καταστήματος στην περοχή Σάο Μιγκέλ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ένοπλος άνδρας αφού πυροβόλησε την 23χρονη στη συνέχεια έφυγε με μια μοτοσικλέτα.

Ο πρώην σύντροφος της κοπέλας που νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση έχει ήδη ανακριθεί από την αστυνομία και αρνείται κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση.

«Όπως φαίνεται στο βίντεο η νεαρή κοπέλα δεν αντιδρά και όμως ο εγκληματίας την πυροβολεί. Γι' αυτό πιστεύεται ότι ο άνδρας πηγε στο κατάστημα με σκοπό να την σκοτώσει» δήλωσε σε τοπική εφημερίδα εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Βίντεο σοκ! Κλώτσησε στο πρόσωπο την κοπέλα του επειδή χόρευε προκλητικά!

Βίντεο που προκαλεί σοκ! Ένας άνδρας κλώτσησε δυνατά στο πρόσωπο την κοπέλα του επειδή χόρευε προκλητικά σε νυχτερινό κλαμπ.

Δε δίστασε να επιτεθεί κανονικά στην κοπέλα του όταν παρατήρησε τον τρόπο με τον οποίο χόρευε.

Βίντεο - σοκ: Άγρια ληστεία με ρόπαλα στη Θεσσαλονίκη!

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Η Βραζιλιάνα είχε πάει εκεί μαζί με το φίλο της και όλα έδειχναν ότι διασκεδάζουν. Κάποια στιγμή η κοπέλα άρχισε να χορεύει twerk. Χαμήλωσε τη λεκάνη της και με εξαιρετική μαεστρία κουνούσε τους γοφούς της.

Όλος ο κόσμος την κοίταζε, αλλά αυτό φαίνεται ότι «άναψε τα λαμπάκια» του ζηλιάρη φίλου της. Εντελώς ξαφνικά παίρνει φόρα και με μια δυνατή κλωτσιά σαν να κλωτσάει μπάλα, κλώτσησε την κοπέλα στο πρόσωπο. Την τίναξε μακριά. Εκείνη ζαλισμένη και απορημένη μοιάζει να τον ρωτάει γιατί το έκανε.

Η άθλια αντίδραση του άνδρα προκάλεσε τον εκνευρισμό των τραγουδιστών στο πάρτι ο οποίοι είπαν: «Αν είσαι σεξιστής, δειλός, προκατειλημένος και δεν μπορείς να αποδεχθείς την εικόνα μιας γυναίκας να χορεύει σε μια σκηνή, μην με ακολουθείς στο Instagram και τα υπόλοιπα social media, μην έρχεσαι στα σόου μου. Ακόμα καλύτερα μην βγαίνεις από το σπίτι σου και στις γυναίκες δεν αξίζει να ζουν με τέτοιους ανθρώπους».