Βίντεο - έπος: Τα πιο αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα για το 2019!

Θα κλαίτε από τα γέλια!

Βίντεο - έπος: Τα πιο αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα για το 2019!

Αυτό το βίντεο είναι έπος! Δείτε τα πιο αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα για το 2019! Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, έδωσε ρέστα!

Απίστευτες στιγμές, ατάκες για γέλια και για κλάματα και πολύ, πολύ χιούμορ!

Πριν λίγο προβλήθηκε στον αέρα το πιο viral βίντεο για το 2019, που περιέχει όλα τα... σπαρταριστά περιστατικά που έγιναν μέσα στην χρονιά που πέρασε! Ιδού λοιπόν:

Έχετε δει και το βίντεο με το νούμερο ένα μουσικό ντουέτο του έτους;

Απίστευτο βίντεο: Ο Έλληνας αστυνομικός που "έριξε" το ίντερνετ με τον χορό του!

Απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες! Ο Έλληνας αστυνομικός που "έριξε" το ίντερνετ με τον χορό του έγινε viral!

Το βίντεο που προκάλεσε φρενίτιδα!

Το «καυτό» βίντεο της ημέρας: Πήγαν στη Μύκονο μόνο με το «βρακάκι» τους και δίχτυα!

Ο 31χρονος αστυνομικός υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και πριν από τρία βράδια βρέθηκε στο Μοναστηράκι όπου συνάντησε τον πλανώδιο μουσικό. Εκεί ήταν που θέλησε να αφήσει για λίγο τα καθήκοντά του και να το ρίξει στον χορό και το τραγούδι.

Να αναφέρουμε πως ο 31χρονος Μάριος Δαρβίρας, διαθέτει και το δικό του κανάλι στο Youtube όπου έχει διάφορα βίντεο στα οποία τραγουδάει ενώ πριν λίγα χρόνια τον είχαμε δει να περνάει και από τις οντισιόν του "The Voice".

Απίστευτο βίντεο! Έδειξαν το στήθος τους σε αγώνα και τις πέταξαν έξω!

Απίστευτο βίντεο σέρφαρε στο ίντερνετ με πρωταγωνίστριες τρεις κοπέλες, οι οποίες έδειξαν το στήθος τους κατά τη διάρκεια αγώνα και τις πέταξαν έξω!

Οι τρεις νεαρές έχουν γίνει το θέμα συζήτησης στην Αμερική! Τι έγινε ακριβώς ωστόσο;

Κατά τη διάρκεια του αγώνα για το MLB ανάμεσα στους Χιούστον Άστρος και τους Ουάσιγκτον Νάσιοναλς, και ενώ ο πίτσερ Τζέριτ Κόουλ ήταν έτοιμος να ρίξει τη μπάλα, η κάμερα «συνέλαβε» δυο γυναίκες να… δείχνουν το στήθος τους προς το μέρος του στην κερκίδα! Ο πίτσερ δεν έριξε, εν τέλει οι δυο γυναίκες εντοπίστηκαν και απομακρύνθηκαν από το γήπεδο!

Το «καυτό» βίντεο της ημέρας: Πήγαν στη Μύκονο μόνο με το «βρακάκι» τους και δίχτυα!

Λίγη ώρα αργότερα, αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για το γνωστό μοντέλο του Instagram Τζούλια Ρόουζ και κάποιες φίλες της, που βρέθηκαν εκεί και αποφάσισα να τα βγάλουν όλα έξω! Αυτό, ωστόσο, τους κόστισε ακριβά αφού πέρα από το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε, τους απαγορεύτηκε και η είσοδος σε όλα τα γήπεδα όπου παίζεται το πρωτάθλημα μπέιζμπολ (MLB) των ΗΠΑ.

Μάλιστα τα κορίτσια ανέβασαν και σχετικές φωτογραφίες στα social media καταλαβαίνοντας το λάθος τους και ζητώντας συγγνώμη.