Τάσος Δούσης: Σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα! «Μετά από πόλεμο και νικητής να είσαι...»

Η απίστευτη ατάκα του για την Τουρκία

Τάσος Δούσης: Σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα! «Μετά από πόλεμο και νικητής να είσαι...»

Ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σχολιάζει τις καταιγιστικές εξελίξεις στην πολιτική επικαιρότητα, με ένα ιδιαίτερο σχόλιο για τον πόλεμο και για το ότι ακόμα και να είσαι νικητής, η εικόνα που αντικρίζεις δεν είναι σίγουρα ωραία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην εξωτική Μπανγκόκ μέσα από την εκπομπή του, το Σάββατο 25/1 στο Open, ξεκαθάρισε πως η κατάσταση με την γείτονα χώρα είναι πιο κρίσιμη απο ποτέ και τονίζοντας ταυτόχρονα πως αυτή την στιγμή η αντιπολίτευση δεν πρέπει να κάνει πόλεμο στην κυβέρνηση και μαζί να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για το μέλλον αυτή της χώρας!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο:

Τάσος Δούσης: Σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις! Η απίστευτη ατάκα για τον Μητσοτάκη!

Ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σχολιάζει τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και το διάγγελμα του Πρωθυπουργού! Η απίστευτη ατάκα του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη τους "τρέλανε" όλους!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, αναφέρθηκε στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει για νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας γυναίκα και συγκεκριμένα την Αικατερίνη Σακκελαροπούλου!

Ο Τάσος Δούσης, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη μέσω της εκπομπής του το Σάββατο στο Open, "έβγαλε" το καπέλο στον Πρωθυπουργό και κατακεραύνωσε όλους όσους "ξεσκίζουν" τον κύριο Μητσοτάκη επειδή η επιλογή για μια τέτοια θέση ήταν γένος θηλυκού!

Δείτε όλα όσα σχολίασε ο Τάσος Δούσης:

Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα: «Ο Τραμπ είναι ένας μεγαλονταβατζής και...»

Ο Τάσος Δούσης σχολίασε μέσω Instagram την πολιτική επικαιρότητα λέγοντας πως «Ο Τραμπ είναι ένας μεγαλονταβατζής και...»

Την άποψη του για τη συνάντηση Μητσοτάκη - Τράμπ, εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος σαρώνει με την εκπομπή Εικόνες στο Open, σχολιάζει όλα όσα συνέβησαν στην συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τάσος Δούσης, αναφέρει: "Πήγαμε να ζητήσουμε προστασία από τον Τράμπ και τελικά δώσαμε και 5 δις για κάτι φρεγάτες και κάτι F35..." και συνεχίζει δίνοντας τη δική του εξήγηση με όρους... μαφίας!