Βίντεο σοκ! Αθλητής ξυλοκοπείται άγρια στον δρόμο! Σε άθλια κατάσταση!

Στη συνέχεια παραμιλούσε μόνος του!

Βίντεο σοκ! Αθλητής ξυλοκοπείται άγρια στον δρόμο! Σε άθλια κατάσταση!

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο με τον γνωστό αθλητή που φαίνεται να ξυλοκοπείται άγρια στο δρόμο από έναν επιτήδειο. Ο 36χρονος άνδρας μοιάζει να είναι σε άθλια κατάσταση.

Ακόμα ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί ο λόγος για τον οποίο ο αθλητής βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο.

Ο λόγος για τον πρώην NBAer Ντελόντε Ουέστ, ο οποίος μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, φαίνεται πως έχει πάρει την κατρακύλα, αφού έχασε όλα του τα χρήματα από την καριέρα του και αντιμετωπίζει σοβαρα ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε τα βίντεο με τον ξυλοδαρμό του αλλά και το παραλήρημα του:

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί έγινε γνωστή η είδηση πως ένας άτυχος αθλητής πυγμαχίας έχασε τη ζωή του στο ρινγκ.

αθλητής ξυλοδαρμός

Σοκ στον κόσμο του αθλητισμού! Ποδοσφαιριστής έχασε το νεφρό του μετά από χτύπημα!

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του αθλητισμού η είδηση πως ένας νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε το ένα νεφρό του μετά από ισχυρό χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση.

18χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τον ένα νεφρό του, μετά από χτύπημα που υπέστη στη διάρκεια της προπόνησης. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο Κερατσίνι.

Πρόκειται για τον Μπόρις Χαρβατζίου, τον οποίο οι γιατροί έστειλαν σπίτι του με παυσίπονα, αλλά το παιδί επέστρεψε με αφόρητους πόνους σε άλλο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε επείγουσα αφαίρεση νεφρού.

Θυμίζουμε πως μόλις χθες βρέθηκε νεκρός ένας ποδοσφαιριστής στα 27 του!

Όπως σημείωσε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, όταν την Παρασκευή μετέβη στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν του έκαναν ούτε εξετάσεις αίματος. Του συνέστησαν μόνο να πάρει παυσίπονο.

Έτσι, επέστρεψε στο σπίτι του, όπου η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Ο πατέρας του 18χρονου τονίζει πως αν δεν πήγαιναν στο Θριάσιο, θα είχε κινδυνεύσει η ζωή του παιδιού. Οι γονείς του θα κινηθούν νομικά εναντίον των γιατρών, καθώς τους κατηγορούν για αμέλεια.