Sin Boy - Mad Clip: Αυτό είναι το βίντεο που είχε προκαλέσει σάλο! Είχε κάνει μεγάλη επιτυχία...

Δείτε το εδώ!

Sin Boy - Mad Clip: Αυτό είναι το βίντεο που είχε προκαλέσει σάλο! Είχε κάνει μεγάλη επιτυχία...

Αυτό το βίντεο του Sin Boy και του Mad Clip είχε προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο και είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με τα views να είναι εκατομμύρια.

Και οι δυο ράπερ είναι από τους πιο γνωστούς κυρίως στις νεαρές ηλικίες και σχεδόν όλα τα τραγούδια τους έχουν γίνει viral.

Ο Sin Boy και ο Mad Clip μαζί με τον Ypo και τον illeoo τραγούδησαν την μεγάλη επιτυχία «Mama» η οποία μετράει σχεδόν 4 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Μπορεί αυτό το κομμάτι να είχε φέρει πληθώρα σχολίων καθώς δεν καταλάβαινε κανείς τους στοίχους, ωστόσο έπαιζε παντού.

Να σας υπενθυμίσουμε την κόντρα που ξέσπασε με τον Sin Boy και τον Υποχθόνιο...

Sin Boy: Στην φόρα φωτογραφία της συντρόφου του από το παρελθόν! Είχε ροζ μαλλιά και άλλο... πρόσωπο!

Ο Sin Boy δηλώνει τρελά ερωτευμένος κι εμείς φέρνουμε στην φόρα φωτογραφία της συντρόφου του από το παρελθόν! Να τονίσουμε πως την έχει ανεβάσει η ίδια στο instagram αλλά... δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα είχε ροζ μαλλιά και άλλο πρόσωπο!

Και τι εννοούμε άλλο πρόσωπο; Αρχικά κάτι σίγουρα παίζει με τα χίλια της... Λέτε να είναι πειραγμένη η φωτογραφία; Κατά δεύτερον το μαλλί γενικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για ένα... κεφάλι! Οπότε καταλαβαίνετε πως δείχνει μια άλλη σε σύγκριση με το πως είναι σήμερα...

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια η Irina τον Ιανουάριο του 2019! Έναν χρόνο ακριβώς πριν...

Πώς σας φαίνεται;

κοπέλα sin boy

Ωστόσο, να σας θυμίσουμε πως παρά το γεγονός ότι τώρα ο τραγουδιστής ζει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του πριν από λίγο καιρό μια τραγωδία τον είχε τσακίσει...

Mad Clip: Με την καταγωγή του θα μείνετε «κάγκελο»! Δεν είναι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από...

Με την καταγωγή του Mad Clip, του ράπερ τραγουδιστή θα μείνετε «κάγκελο». Δεν είναι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και κάπου που δεν πάει το μυαλό σας.

Είναι από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές του είδους του, ανάμεσα στον Snik, τον Light, αλλά και τον Sin Boy.

Μπορεί η τραπ μουσική να είναι καινούρια για την Ελλάδα, ωστόσο έχει καταφέρει στα τραγούδια του στο Youtube να αποσπάσει εκατομμύρια views.

Το πραγματικό όνομα του Mad Clip είναι Πήτερ Αναστασόπουλος και είναι γεννημένος στις 5 Μαϊου 1988 στη Νέα Υόρκη και είναι Ελληνοαμερικανός ράπερ.

Γεννήθηκε στις ΗΠΑ και ζει μόνιμα στην Ελλάδα από το 2016. Τα τραγούδια του έχουν απήχηση κυρίως στους νέους, ενώ στο ενεργητικό του διαθέτει και αρκετές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, με πιο γνωστή τη συνεργασία του με το Sin Boy και άλλους καλλιτέχνες για το τραγούδι Mama. Ανήκει στην εταιρεία Capital Music.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ξέσπασε μια κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και τον Tus.