Ο Τάσος Δούσης βρήκε το μαγαζί που ψωνίζουν οι επώνυμες τσάντες μαϊμού - Louis Vuitton, Chanel, Hermes σε χαμηλές τιμές

Ο έμπορος που τις πουλάει αποκαλύπτει ποιες είναι οι πελάτισσές του από την ελληνική showbiz

Ο Τάσος Δούσης βρήκε το μαγαζί που ψωνίζουν οι επώνυμες τσάντες μαϊμού - Louis Vuitton, Chanel, Hermes σε χαμηλές τιμές

Αδιανόητο κι όμως συμβαίνει! Για πρώτη φορά στα χρονικά αποκαλύπτεται το μαγαζί που πουλάει τσάντες επώνυμων εταιριών, όπως Chanel, Hermes και Luis Vuitton σε πολύ χαμηλές έως και εξευτελιστικές τιμές θα έλεγε κανείς και την αποκάλυψη αυτή εννοείται πως την κάνει ο Τάσος Δούσης μέσα από την εκπομπή του - "Εικόνες" - στο Open.

Σε ένα από τα ταξίδια του ο Τάσος Δούσης μας... παίρνει μαζί του στην Κωνσταντινούπολη και πέρα από τις συγκλονιστικές του ξεναγήσεις στα αξιοθέατα και τους ιερούς χώρους, μας πηγαίνει και σε ένα μικρό μαγαζάκι στο Καπαλί Τσαρσί όπου επώνυμες κυρίες της εγχώριας - και όχι μόνο - showbiz επισκέπτονται για να αγοράσουν... μαϊμούδες!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το Youtube Channel του Τάσου Δούση ένα απόσπασμα από την εκπομπή "Εικόνες" που θα προβληθεί ολόκληρη αύριο, ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00 ακριβώς, μέσα από την συχνότητα του OPEN φυσικά:

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κωνσταντινούπολης - Το trailer για την εκπομπή Εικόνες του Τάσου Δούση

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην «πόλη των πόλεων», τη μαγευτική Κωνσταντινούπολη. Μην χάσετε το νέο επεισόδιο και πρώτο μέρος από ένα συναρπαστικό ταξίδι στη Βασιλεύουσα!

Ο Τάσος Δούσης μετά το μαγικό ταξίδι στο Σάλτσμπουργκ, τώρα μας ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη, έναν προορισμό που λατρεύουν πολλοί ταξιδιώτες.

Πρώτος σταθμός του ρεπορτάζ στην Κωνσταντινούπολη, το σύμβολο της Ορθοδοξίας, ο μεγαλοπρεπής ναός της Αγιάς Σοφίας και η βασιλική Κινστέρνα, το μεγαλύτερο υπόγειο υδραγωγείο της Πόλης.

Στη συνέχεια ο έμπειρος ταξιδευτής «χάνεται» στο περίφημο μεγάλο παζάρι, το Καπαλί Τσαρσί, και εκπλήσσεται από την ποικιλία των μπαχαρικών στην Αιγυπτιακή Αγορά.

Για το τέλος ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες δοκιμάζουν πεντανόστιμο σάντουιτς με ψάρι στη συνοικία Εμινονού και θαυμάζουν την πολυφωτογραφήμενη Γέφυρα του Γαλατά.

Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 20.00, στο OPEN! Δείτε το τρέιλερ!