Κορωνοϊός: Σοκαριστικές εικόνες μέσα από τα νοσοκομεία της Ισπανίας

Κοιμούνται στο πάτωμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Σοκαριστικές εικόνες μέσα από τα νοσοκομεία της Ισπανίας

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό συνεχίζονται σε όλον τον πλανήτη με την Ισπανία να φέρνει σοκαριστικές εικόνες μέσα από τα νοσοκομεία της. Δείτε αναλυτικά όλα όσα κατέγραψε η κάμερα, με άτομα να κοιμούνται στο πάτωμα.

Ο Βρετανός επιχειρηματίας Ed Leon Klinger ανέβασε στο Twitter ένα σύντομο αλλά αποκαλυπτικό βίντεο με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα ισπανικά νοσοκομεία.

Στο βίντεο φαίνεται διάδρομος γεμάτος ασθενείς να περιμένουν, κάποιοι από αυτούς ξαπλωμένοι στο πάτωμα. Το μήνυμά του είναι απλό: "Εάν είναι άσχημο που ακυρώσατε μία συνάντηση ή ένα γεύμα με φίλους, αυτό είναι σίγουρα χειρότερο. Μείνετε σπίτι".

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες μέσα από τα νοσοκομεία της Ισπανίας την περίοδο του κορωνοϊού

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες που πλήττονται περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού. Ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία του COVID-19 στην Ισπανία αυξήθηκε στους 2.182, με 462 νέους θανάτους το τελευταίο 24ωρο, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία επικαλούμενα στοιχεία των υγειονομικών υπηρεσιών.

Ενώ ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων αυξήθηκε από χθες κατά 4.517, για να φθάσει στα 33.089 κρούσματα σήμερα όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες.

Σημειώνεται πως με βάση τα παραπάνω στοιχεία, ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης της χώρας για άλλες 15 ημέρες, την στιγμή που η Ισπανία έχει αυξήσει την ικανότητα πραγματοποίησης διαγνωστικών τεστ.

Να σημειώσουμε ότι πίσω στα δικά μας αναμένουμε την νέα ειδοποίηση για τα συνολικά κρούσματα του ιού στην χώρα μας όπου σύμφωνα και με την χθεσινή ενημέρωση ήταν στα 624.