Εικόνες ντροπής - Influencer γλείφει λεκάνη και βγαίνει θετικός στον κορωνοϊό

Προκαλεί αηδία...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες ντροπής - Influencer γλείφει λεκάνη και βγαίνει θετικός στον κορωνοϊό

Σκέτη ντροπή προκαλούν οι εικόνες που κάνουν εδώ και λίγες μέρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν έναν ανόητο influencer, να μη διστάζει και να γλείφει μία λεκάνη, για να διαγνωσθεί λίγες μέρες αργότερα, θετικός στον κορωνοϊό.

Μπορεί τα δείγματα της Κίνας να έχουν μειώσει την ανησυχία για το πώς ο κορωνοϊός «χτυπάει» τις νεαρές ηλικίες, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που επισημαίνουν πως πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή από όλους τους νέους.

Ωστόσο μία νέα μόδα φαίνεται πως έχει ξεπροβάλλει στα social media, και έτσι πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να γλείφουν τουαλέτες, ή ράφια σούπερ μάρκετ προκειμένου να δείξουν πως δεν φοβούνται τον ιό.

Μάλιστα ο Σωτήρης Τσιόδρας στην προσπάθεια του να ενημερώσει τον κόσμο για τον κορωνοϊό, επεσήμανε πως ο ιος δεν κοιτάζει ηλικίες και πως όλοι μπορεί να προσβληθούν από αυτόν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο νεαρός influencers που λίγο αργότερα νόσησε από τον κορωνοϊό.

Η σύλληψη ενός άλλου νεαρού

Ακόμη μία αδιανόητη περίπτωση σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Βρετανία, όταν ένας άνδρας δε δίστασε να γλείψει ράφια σούπερ μάρκετ με σκοπό να δείξει πως ο κορωνοϊός δεν είναι επικίνδυνος, τη στιγμή που πάνω από 20.000 άτομα έχουν χάσει τη ζωή της από τον ιό.

«Ποιος φοβάται τον κορωνοϊό;» είπε στο βίντεο που κυκλοφόρησε ο 26χρονος άνδρας μέσα από το προφίλ του στο Snapchat. Ο νεαρός influencer μάλιστα συνελήφθη.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media στις 11 Μαρτίου και πριν από λίγες μέρες, ο influencer κατηγορήθηκε για την πράξη του να προωθήσει μία ψευδή αίσθηση ότι μία κατάσταση που περιλαμβάνει μεγάλο κίνδυνο δεν υπάρχει.

Οι Αρχές έλαβαν παράπονα από όλο τον κόσμο και έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην σύλληψη του άνδρα.