Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Προκαλεί ανατριχίλα - Το μήνυμα που απεύθυνε ο κορωνοϊός στην ανθρωπότητα

Το βίντεο που συγκλονίζει

Προκαλεί ανατριχίλα - Το μήνυμα που απεύθυνε ο κορωνοϊός στην ανθρωπότητα
VIDEOS 02.04.2020 13:50
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σκέτη ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο εμφανίζεται ο κορωνοϊός και απευθύνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη την ανθρωπότητα, με σκοπό να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο ήρθε στις ζωές μας.

Πολλά έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για τους τρόπους με τους οποίος ο κορωνοϊός μπήκε στους ανθρώπινους οργανισμούς, ωστόσο ένα βίντεο που κυκλοφόρησε κατάφερε να αφήσει όλο τον κόσμο άφωνο.

Ο Ιταλός, Ντανίλο Καλαμπρέζε θέλησε να μοιραστεί μία σκέψη που έκανε, στην οποία εμφανίζεται ως κορωνοϊός και μιλάει σε όλη την ανθρωπότητα, εξηγώντας τα λάθη που έκανε μέχρι τώρα που την οδήγησε στο αδιέξοδο και στην υιοθέτηση του ιού.

Το βίντεο έχει ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου και τόσο τα λόγια όσο και οι εικόνες που μοιράζεται ο Ιταλός είναι ικανά να προκαλέσουν ανατριχίλα σε όποιον το βλέπει και να βάλουν τους ανθρώπους σε διαδικασία να σκεφτούν και να αναθεωρήσουν τις πράξεις τους.

Την ίδια στιγμή, ο κορωνοϊός συνεχίζει να επεκτείνεται ενώ στην Ελλάδα, οι θάνατοι ανέβηκαν στους 52 συνολικά!

Μερικά λόγια από το μήνυμα του κορωνοϊού

«Γεια σας. Είμαι ο Covid-19. Πολλοί από εσάς με γνωρίζουν πιο απλά ως κορονοϊό. Συγχωρέσατε με που δεν σας ενημέρωσα εγκαίρως. Γιατί είμαι εδώ; Ας πούμε ότι είμαι εδώ γιατί κουράστηκα να σας βλέπω να πηγαίνετε μπρος πίσω αντί να εξελίσσεστε. Κουράστηκα να σας βλέπω συνέχεια να καταστρέφετε με τα ίδια σας τα χέρια. Κουράστηκα με τον τρόπο που μεταχειρίζεστε τον πλανήτη μας…

Είστε όλοι ίδιοι. Μην κάνετε διακρίσεις μεταξύ σας. Σας απέδειξε ότι δεν υφίστανται αποστάσεις. Ταξίδεψα χιλιόμετρα μέσα σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να το καταλάβετε… Όταν θα αρχίσετε τους εορτασμούς, εγώ θα έχω μόλις φύγει. Αλλά να θυμάστε να μην προσπαθείτε να είστε καλύτεροι άνθρωποι μόνο όσο διαρκεί η παρουσία μου. Αντίο!».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Ποιο είναι το άγνωστο σύμπτωμα που πρέπει να προσέξουμε

Συναγερμός - Με κορωνοϊό 120 άτομα σε πλοίο σε καραντίνα

Share