Αδιανόητο - Ο Σωτήρης Τσιόδρας «έφαγε» πόρτα στην κλινική στο Περιστέρι

Το είδαμε κι αυτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο - Ο Σωτήρης Τσιόδρας «έφαγε» πόρτα στην κλινική στο Περιστέρι

Με τις πρόσφατες εξελίξεις που βλέπουμε να διαδρματίζονται με τον κορωνοϊό, είδαμε και ένα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό, με τον Σωτήρη Τσιόδρα να προσπαθεί να μπει στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι και να "τρώει" κανονικά πόρτα.

Η προσπάθεια του λοιμωξιολόγου να μπει γρήγορα μέσα στον κλινική, δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς η πόρτα στην κεντρική είσοδο δεν άνοιγε.

Έκτακτη επίσκεψη στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι πραγματοίησε νωρίς σήμερα το μεσημέρι ο Σωτήρης Τσιόδρας, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά και τον θάνατο τριών ανθρώπων.

Ο κ. Τσιόδρας έφτασε εσπευσμένα έξω από την κλινική φορώντας μάσκα και με γρήγορες κινήσεις απέφυγε τους δημοσιογράφους κι επιχείρησε να μπει μέσα στο κτίριο από την κεντρική είσοδο, δείτε τι έγινε με τα κρούσματα που καταγράφηκαν στην κλινική.

Ωστόσο, η πόρτα δεν άνοιγε και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά δευτερόλεπτα για να βρεθεί κάποιος μέσα από την πόρτα για του επιτρέψει να μπει.

Δείτε τι έγινε ακριβώς στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας έξω από την κλινική

Στη ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι πήγε εκτάκτως ο Σωτήρης Τσιόρδας σήμερα το πρωί για να μιλήσει με όλους ασθενείς που βρέθηκαν θετικοί στο κορωνοϊό. Με την έξοδο του ο λοιμωξιολόγος έκανε δηλώσεις στις κάμερες, ωστόσο έγινε έξαλλος στην αρχή, καθώς όπως είπε δεν ήταν υγειονομικό αυτό που έκαναν με το να μαζεύονται όλοι γύρω του χωρίς να κρατάνε αποστάσεις.

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τους τρεις νεκρούς που έκαναν θεραπείες σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι. Την ίδια στιγμή σε θρίλερ εξελίσσεται άλλο ένα περιστατικό σε ιδιωτική κλινική στη Γλυφάδα, όπου αναμένονται αποτελέσματα από 300 τρόφιμους ύστερα από τον εντοπισμό κρούσματος θετικό στον Κορωνοϊό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα τα ερωτήματα που απαντήθηκαν από τον Σωτήρη Τσιόρδα σχετικά με την ιδιωτική κλινική.

Ωστόσο, δείτε ωστόσο και τα όσα είπε ο 52χρονος που "σώθηκε" από τον ιό. Συγκλόνισαν τα λόγια του.