Δημοσιογράφος βγήκε στον αέρα εκπομπής από το σπίτι του - Πάγωσαν όλοι με αυτό που αντίκρισαν

Δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημοσιογράφος βγήκε στον αέρα εκπομπής από το σπίτι του - Πάγωσαν όλοι με αυτό που αντίκρισαν

Αδιανόητο σκηνικό αντίκρισαν τόσο τηλεθεατές, όσο και συνάδελφοι ενός δημοσιογράφου στο εξωτερικό που αποφάσισε να βγει στον αέρα της εκπομπής από το σπίτι του χωρίς παντελόνι μπροστά σε όλους. Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι πάγωσαν όταν τον αντίκρισαν.

Η αλήθεια είναι πως το μέτρημα έχει αρχίσει να ελαττώνεται μιας και οι μέρες που παραμένουμε όλοι σπίτια μας, είναι πλέον τόσες, ώστε να μας "τρελάνουν". Η καραντίνα φαίνεται πως έχει αρχίσει να "χτυπάει" και ιδιαίτερα αυτούς που εργάζονται από το σπίτι, μόνο με τις πιτζάμες τους.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι την "πάτησε" και ο δημοσιογράφος του ABC News, Will Reeve, ο οποίος εμφανίστηκε ζωντανά στην τηλεόραση φορώντας το μισό κοστούμι του, μιας και ο ίδιος είχε ξεχάσει να φορέσει το παντελόνι του.

Δείτε το βίντεο του δημοσιογράφου - Η στιγμή που φαίνεται ότι δεν φοράει παντελόνι

Συγκεκριμένα, βγήκε live από το σπίτι του στην εκπομπή Good Morning America για να δώσει το ρεπορτάζ του σχετικά με κάποια φαρμακεία που εξυπηρετούν τους πελάτες με drones εν μέσω πανδημίας. Εκεί λοιπόν που μιλούσε μάλλον δεν είχε προβλέψει την επόμενη κίνησή του, η οποία και αποκάλυψε ότι από κάτω δεν φορούσε παντελόνι παρά μόνο κάτι που μοιάζει με εσώρουχο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αναφέρει πολλοί παρουσιαστές και δημοσιογράφοι ότι επιλέγουν να φορέσουν μόνο το πάνω μέρος του look τους, ωστόσο σε κρίσιμες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε τώρα και χωρίς τους τεχνικούς στο σπίτι, τα ατυχήματα είναι αναπόφευκτα όπως φάνηκε και στην περίπτωση του "άτυχου" δημοσιογράφου.

Όπως ήταν φυσικό στο twitter έκανα πάρτι, αντιδράσεων με το περιστατικό, ενώ και ο ίδιος έσπευσε να διακωμωδήσει το σκηνικό, διευκρινίζοντας ότι τουλάχιστον φορούσε σορτσάκι.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο αδιανόητο και αστείο περιστατικό που έχουμε δει, καθώς σάλο είχε προκαλέσει και γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος όταν τον έπιασαν να κάνει την ανάγκη του σε κοινή θέα! Δείτε ποιος είναι και δεν θα το πιστεύεται.